Feest en kadowinkel de Scharrelboet

koopavondd

Woensdag 26 september gaat de winkel om kwart over tien open. Excuses v h ongemak.

Feestwinkel Scharrelboet Schagen, feestwinkel, feestversiering,feestkleding verhuur en verkoop, thema versiering,  fopartikelen, pruiken, maskers lenzen, baarden, snorren, feesthoedjes, schmink artikelen, thema versiering zoals, Sarah, Abraham, geboorte, trouwen, pensioen, vrijgezel, geslaagd, welkom thuis, leeftijdversiering en nog veel meer. Kom lekker scharrelen in de Scharrelboet te Schagen. Behalve de feestartikelen valt er nog veel meer te ontdekken bij de Scharrelboet. Kom gewoon eens een keer lekker scharrelen en laat je verbazen. Je bent van harte welkom aan de Zijperweg 4 in Schagen of bestel online.

Feestkleding huren ? Ga je naareen feestje toe en heb je leuke feestkleding nodig, je kan al huren bij ons vanaf € 7.50 euro. Feestkleding kopen kan natuurlijk ook en er is een kleine collectie tweedehands feestkleding.

20170922_185926 20170922_185937 20170922_185949

Herfstworkshops bij de Scharrelboet.

In Oktober gaat onze bloemstylist een aantal herfstworkshops geven.  Tijdens deze gezellige avonden, leer je hoe je herfstkransen en indrogende herfstbloemstukken kunt maken. Je gaat zelf een van de drie onderstaande voorbeelden maken. Kosten van de workshop zijn €39,95. Natuurlijk zorgen we voor drinken en lekkers. Datums van de workshops zijn Maandag 8, 15 en 22 oktober en dinsdag 9, 16 en 23 oktober. De workshops worden in de avond gegeven en duren van 18,30 uur tot +/- 21.30 uur.

Welk herfststuk wil je gaan maken? kies je voor de traditionele herfstkrans, de moderne herfstkrans of het mooie indroog herfstbloemstuk? Geef je keuze door bij de aanmelding. De voorbeelden staan ook bij ons in de winkel, wil je zien hoe ze er in het echt uitzien? Kom gezellig kijken en scharrelen in de Scharrelboet.
                 

Wordt jij de nieuwe Scharrel of Scharlotje??

Feestwinkel de Scharrelboet is op zoek naar 2 personen die onze typetjes Scharrel en Scharlotje tot leven willen laten komen. Wij zoeken 2 positieve types met toneel of theaterervaring die het leuk vinden om interactief met mensen om te gaan.

Het verhaal is dat Scharrel en Scharlotje in feestwinkel de Scharrelboet wonen en scharrelen in de omgeving van Schagen. Natuurlijk gaan ze daar allerlei gekke avonturen beleven die gedeeld worden op social media.
Heb jij de lach aan je kont hangen, worden de mensen vrolijk als jij binnenkomt? Heb je theater of toneelervaring en lijkt het je wat om Scharrel of Scharlotje te worden…..

Wil je meer weten??? Kom eens langs in de winkel aan de Zijperweg 4 te Schagen en ik kan je er alles over vertellen.  Mailen of bellen mag ook . info@descharrelboet.nl of 0224-769022

De bedoeling is dat deze 2 types af en toe opvallen in het centrum van Schagen, en later eventueel ook als act te boeken zijn met ander feest en theater ideeën waar wij mee bezig zijn.

Kadoartikelen bij de Scharrelboet

Wij zijn op dit moment bezig om ons assortiment kadoartikelen verder uit te breiden. In het najaar wordt het mogelijk om online zelf kadopakketten samen te stellen. Een soort kerstpakket, maar dan anders.

Je kunt zowel kado’s als levensmiddelen en lekkers kiezen online. Wij verpakken dit tot een feestelijk pakket wat dan uit jouw naam verzonden wordt naar het door jou opgegeven adres. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een leuke kaart met tekst mee te sturen. Deze handgeschreven kaart gaat mee in het pakket.

Spirituele artikelen

Feestwinkel de Scharrelboet is een bijzondere winkel waar veel meer te vinden is dan alleen maar feestkleding, feestversieringen, kadootjes enz.  Je kunt er binnenkort ook terecht voor spirituele artikelen.  In samenwerking met Spiritueelcentrumnoordholland kunt u straks workshops en readings krijgen in de Scharrelboet. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Spiritueelcentrumnoordholland.nl

Maak je eigen geldboom via het P.O.E.N.-netwerk in Schagen

Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten die je uniek maken. Wij vinden het belangrijk dat mensen zelfstandiger worden of blijven.  Niet afhankelijk zijn van alleen maar een baas waar je in loondienst werkt.
Ben jij een ondernemend , creatief iemand en zou je heel graag iets voor jezelf willen gaan doen?  Je weet nog  niet hoe je dat gaat aanpakken, maar het is een droom of wens die blijft kriebelen??

Het P.O.E.N. netwerk kan jou helpen bij het opzetten van je eigen geldboom. P.O.E.N. staat voor positief , ondernemend, educatief , netwerk en is er speciaal voor JOU!. Bij ons draait het om JOU!. Wij helpen je graag bij het behalen van je wensen en dromen.

P.O.E.N. wil een netwerk zijn van positief denkende, ondernemend ingestelde mensen die op een innovatieve en creatieve manier van elkaar willen leren en elkaar willen inspireren. Die een gelukkig, positief leven willen hebben. Een bijdrage willen leveren voor de mensen om zich heen en in de maatschappij. Die elkaar helpen bij de groei van de mooiste en succesvolste dromen en doelen en gaan voor een vorm van geluk en financiële vrijheid. Show me your talent !

Nieuwsgierig geworden naar P.O.E.N.?? kom eens langs in de winkel, wij kunnen je er alles over vertellen of bezoek de website van P.O.E.N.

Piñata laten maken

Op zoek naar iets leuks voor een kinderverjaardag. Laat een Piñata maken bij de Scharrelboet
Hou er rekening mee dat het even duurt voor de Piñata gemaakt is. Kom het liefst 1 of 2 weken van te voren langs, en geef aan wat voor soort Piñata je wilt. De Piñata wordt speciaal voor jou gemaakt. Prijzen vanaf € 30,00

monster  received_10152460700201444 pinatahenry

Feestwinkel voor feestversiering

Originele feestversiering nodig? op kleur of thema. Wij hebben diverse leuke feestversieringen in het assortiment.
Alle thema’s kun je terugvinden. Sarah en Abraham versiering, trouwen, vrijgezel, pensioen, geslaagd, welkom thuis en nog veel meer bijzondere feestversieringen. Ben je op zoek naar leeftijd of jubilieum versieringen, van 1 tot 100 is te vinden online en in de winkel.

Feestversiering, Feestversiering op thema, Feestversiering op kleur

feestversiering  themaversiering  versiering op kleur

Entertainment of diensten huren via de Scharrelboet

Feestwinkel de Scharrelboet wil graag een startpunt zijn voor mensen die een feestje gaan organiseren. Wij denken graag met je mee over de aankleding van je feest, originele ideeen en kunnen bemiddelen en je helpen bij het vinden van de juiste mensen die jouw feest tot een waanzinnig feest maken. Zoek je een clown, wil je een pinata, zoek je leuke ideeen, prijsvragen kadootjes voor op je feest. Goedkoop discoverlichting huren. Je zoektocht begint hier bij de Scharrelboet. Wij helpen je graag!

Ben jij DJ, entertainer of lever je diensten die te maken hebben met een feest. Stuur een mailtje met info over jouw diensten en wie weet kunnen wij een samenwerking met elkaar aangaan

Disco verlichting huren, Clown Dombo,  Ballondecoraties

discoverlichting huren goedkoop  clown dombo   ballon decoraties

 

 

Cursus lenormandkaarten leren leggen 19 september

Ben je bekend met de Lenormandkaarten. De kaarten die iets kunnen vertellen uit je verleden , heden of toekomst? Hoe moet je de kaarten interpreteren? Welke soorten leggingen zijn er. Wat voor combinaties kan je leggen. Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten. Woensdag 19 september wordt er in de Scharrelboet een cursus Lenormandkaarten leren leggen …

Meer lezen

Helium tijdelijk niet voorradig

Op dit moment is het niet mogelijk om in de Scharrelboet ballonnen te laten vullen met helium. Dit kan weer eind september. Excuses voor het ongemak. Wilt u grotere aantallen ballonnen met helium gevuld hebben is het wel mogelijk dat onze ballonnenpartner die kan leveren.  Deze ballonpartner kan ook ballonnenbogen, pilaren en balloncreaties leveren.   …

Meer lezen

Herfstworkshops door onze bloemstylist

Herfstworkshops in de Scharrelboet.  In oktober worden er in feestwinkel de Scharrelboet workshops gehouden door onze bloemstylist. Tijdens de workshop leer je mooie herfstarrangementen maken. De workshops vinden plaats in de Scharrelboet, voor drank en lekkers wordt gezorgd. Binnenkort worden de datums bekendgemaakt wanneer deze workshops gehouden worden.

Meer lezen

Uitverkoop bij Scharrelboet

Uitverkoop Scharrelboet, kleding, cadeau’s en accessoires  Eind september komt er een hoop nieuw assortiment binnen bij de Scharrelboet, om daar ruimte voor te maken gaan we een aantal artikelen, alsook 2ehandskleding uitverkopen.  Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau, feestartikel of feestkleding?? Kom eens scharrelen bij ons in de winkel.

Meer lezen