Ballon artiest goochelaar entertainer

Ballon artiest goochelaar

Voor een feestje, opening etc. waar u niets liever wilt dan lachende gasten, Rob van Wolveren is als entertainer van alle markten thuis. Je kunt hem boeken als Clown Dombo, Goochelaar, ballonartiest, Piraat,Kerstman of Piet. Hij maakt er met zijn vrolijkheid altijd een feestje van en is een graag geziene gast op kinderfeesten.

Natuurlijk is hij creatief en grappig genoeg om ook volwassenen te vermaken. Met Rob wordt het altijd leuk en gezellig.

Suikerspinkraam huren inclusief personeel suikerspin

De suikerspinkraam is te huur met verkleed personeel. Popcornkraam huren inclusief personeel

Wij bieden u de lekkerste popcorn met vrolijk personeel om elk evenement en / of braderie tot een succes te maken. Laat al uw gasten genieten van de lekkerste popcorn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van deze popcorn en suikerspin kraam met personeel? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met uw wensen, datum en tijdstip. Wij nemen dan contact met u op voor verdere informatie. Vrolijk uw evenement of feest opĀ  met deze vrolijke kramen.
.

Ballonartiest

Als ballonartiest maakt hij de mooiste figuren van ballonnen. Van kleine figuren tot aan complete pilaren en bogen. Om een indruk te krijgen van zijn creaties en mogelijkheden kun je kijken op onze speciale ballonnenpagina.

Op deze pagina vindt u meer informatie over prijzen en mogelijkheden. Rob is ook te huren als ballonartiest. Hij vermaakt de gasten dan met zijn balloncreaties. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van deze ballonartiest? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met uw wensen, datum en tijdstip.

Goochelaar

Wilt u uw gasten met een mond vol tanden laten staan van verbazing. Dan zit u bij hem goed. Met de mooiste grappigste goocheltrucs kan ik ieder publiek verbazen. Zowel volwassenen als kinderen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van deze goochelaar? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met uw wensen, datum en tijdstip. Wij nemen dan contact met u op voor verdere informatie.

Piraat Rob

Ai Ai Piraatjes. Hier is piraat Rob. De grappigste piraat die er is. Piraat Rob zorgt nu met zijn grappen, spannende piratenverhalen en fantastische ballonfiguren voor een overgetelijk piratenfeest. Leuk voor een piraten themafeest voor zowel groot als klein

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van deze grappige piraat? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met uw wensen, datum en tijdstip. Wij nemen dan contact met u op voor verdere informatie.

Mickey Mouse

Bent u helemaal gek van Disney! Of heeft u een feest met een Disney thema!
Boek dan nu Mickey Mouse. Want als Mickey Mouse komt dan wordt uw feest MUIStastisch!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van deze vrolijke Micky ? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met uw wensen, datum en tijdstip. Wij nemen dan contact met u op voor verdere informatie.

Piet Pedro en Pedra

Rondom 5 december zijn Piet Pedro en Pedra weer in het land om Sinterklaas te ondersteunen. Piet Pedro en Pedra komen alleen of samen bij je langs. Dit kan zijn om de kadootjes van Sinterklaas te brengen of om er een leuke show van te maken met ballonnen en meer. Zeker leuk voor verenigingen en bedrijven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van Pedro en eventueel Pedra? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met uw wensen, datum en tijdstip. Wij nemen dan contact met u op voor verdere informatie. Ze zitten nu uit te rusten in Spanje.

Kerstman

kerstman

Bent u op zoek naar een gezellige kerstman , die ook leuk met ballonnen aan de gang kan? U bent dan aan het juiste adres hier voor de kerstman. Zeker voor bedrijven leuk om in te huren om op een gezellige manier de kerst binnen te halen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van deze kerstman? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met uw wensen, datum en tijdstip. Wij nemen dan contact met u op voor verdere informatie.

Dickens Stijl

Heeft u een feest of een braderie of misschien een leuke kerstmarkt waar Charles Dickens centraal staat. Dan zit u hier goed. Verkleed als Dickens zal ik uw feest, braderie of markt tot een succes brengen. Leuk voor verenigingen en bedrijven om uw kerstmarkt of kerstfeest.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van deze Dickens figuur? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met uw wensen, datum en tijdstip. Wij nemen dan contact met u op voor verdere informatie.
.