Carnaval 2017

Carnaval 2017carnaval 2017

Carnaval 2017 komt eraan 26,27,28 februari. Tijd om op zoek te gaan naar een leuk en origineel carnaval kostuum. Bij de Scharrelboet heb je volop keus. Je kunt kiezen om te huren of te kopen. Wees ook niet bang om te huren. Wij zijn bekend met hoe de kleding terugkomt tijdens carnaval. Je huurt een kompleet kostuum al vanaf 15 euro. Hou er wel rekening mee dat er borg bij komt. Maar die krijg je terug als je het kostuum weer inlevert.

Je betaalt alleen voor de dagen dat je het gebruikt, vaak krijg je de kleding al eerder mee. Kom eens langs en bekijk de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook voor leuke feestkleding accessoires gaan. Een strakke glimmende legging, pruiken, baarden ,snorren, boa’s, gekke brillen er is genoeg waar mee je jezelf kunt optuigen tot feestelijke creatie.

Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend van 10 tot 17 uur.Vrijdag van 10.00 uur – 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur – 17.00 uur. Kom eens langs, we helpen je graag bij het uitzoeken van een leuk kostuum.

Kijk in de winkel of in de webwinkel van de Scharrelboet