UpdateCorona informatie Knipoogbingoshows

Die Tiroler knipoogshow van 30 oktober staat even on hold. De horeca moet nu voor 4 weken dicht. Over 2 weken is er een evaluatie of de cijfers naar beneden zijn gegaan. Aan de hand van die evaluatie kijken we of doorgang op 30 oktober mogelijk is.

Mocht de horeca wel weer open mogen hopen wij dat er mensen een kaartje willen kopen om zo ook de horeca te steunen. De horeca wordt onnodig hard en oneerlijk getroffen binnen alle maatregelen die er zijn genomen. Ook wij als feestwinkel hebben met omzetverlies te maken door alle maatregelen.

Steun de locale horeca door als je eten laat thuisbezorgen dit rechtstreeks bij de horecaondernemer te doen en niet via thuisbezorgd.nl. Als je dat buiten thuisbezorgd.nl doet gaat de totale omzet van de bestelling rechtstreeks naar de ondernemer toe. Anders moet er weer een percentage afgedragen worden aan thuisbezorgd.nl

Steun ook de locale ondernemer door je artikelen daar te kopen en niet bij de grote online bedrijven. Wij hopen dat de maatregel snel het gewenste effect gaan opleveren. Stay safe, pas op jezelf. Team de Scharrelboet/ Bloemenvandebuurman.