Cursus Lenormand kaarten leren leggen

cursus lenormandkaarten leren leggen

Binnenkort start ik binnen de Scharrelboet met de cursus Lenormand kaarten leggen. Je krijgt uitleg over de kaarten en alle mogelijke combinaties. Bij de cursus ontvang je natuurlijk een setje Lenormand kaarten en een uitgebreide werkmap met alle informatie over Lenormand en de kaarten.

Krijg door de lenormand kaarten inzichten in het verleden heden en toekomst.

Lenormandkaarten zijn vernoemd naar de Franse helderziende en kaartlegster Marie-Anne Lenormand. Ze is misschien wel de bekendste waarzegster uit de geschiedenis. Ze voorspelde onder andere de opkomst, bruiloft en ondergang van Napoleon. Ze veranderde het gebruik van de speelkaarten voorgoed door hiermee de toekomst te voorspellen.

In de cursus gaan we werken met het kleine Lenormandspel, bestaande uit 36 kaarten. Tijdens de cursus krijg je uitleg over de 36 kaarten en de combinaties die er zijn.  Groei spiritueel mee tijdens de cursus. Leer de interpretatie van de kaarten.

Deze cursus ga ik op woensdagavond geven in mijn winkel feestwinkel de Scharrelboet te Schagen.
Kosten voor de cursus zijn €75,00. U ontvangt de Lenormandkaarten en werkmap met uitleg over de Lenormandkaarten  en overzicht van combinaties die gelegd kunnen worden per kaart. De cursus duurt ongeveer 3 uur.

Heeft u interesse voor deze cursus en wilt u meer weten … stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl of bel naar feestwinkel de Scharrelboet. 0224-769022 .

Het lijkt me leuk en inspirerend je binnenkort te mogen begroeten in mijn winkel.

Tot gauw

Meldt je hier aan voor de cursus Lenormandkaart leren leggen