Entertainment huren

Entertainment huren via de Scharrelboet

Ga je een feest geven en ben je op zoek naar entertainment? Een dj, zanger, zangeres, muziekgroep, band? Of zoek je meer entertainment in de vorm van een goochelaar, clown? De Scharrelboet kan je in contact brengen met goede entertainers. Die zorgen voor vermaak en sfeer.

clowndombo1
Via de Scharrelboet kun je nu al de geweldige band Jukebox boeken. Wat dacht je van de o zo leuke en creatieve clown Dombo. Clown Dombo is ballonartiest en entertainer en van alle markten thuis.

Bekijk hier de speciale Clown Dombo pagina

Partyband Jukebox is al jaren één van de meest gevraagde partybands van Noord-Holland. De reden hiervoor is simpel. Wij bouwen het feest niet alleen, maar samen met het publiek. Daarbij is de band enorm allround en dus te boeken voor alle denkbare gelegenheden. Daarom zeggen wij: Feestje? Jukebox natuurlijk!

jukebodx

 

                              Bekijk hier de Speciale Jukebox pagina

 

 

entertainment hurenBen je entertainer of artiest en wil je partner worden?

Het is mogelijk om als entertainer of artiest partner te worden van de Scharrelboet. Je krijgt je eigen pagina binnen de website, en als wij verzoeken krijgen voor entertainment kunnen wij een beroep op jou of jullie diensten doen. Van te voren spreken we een vergoeding af die de Scharrelboet ontvangt per afgesloten boeking. Wij zitten tussen de klant en de entertainer. Klant betaalt aan de Scharrelboet, en wij betalen vervolgens jou weer.

Zit je zelf in een bandje of heb je een entertainment act?? Wil jij ook vermeld staan bij ons ?? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.