Lenormand Reading

20apr2018

Lenormand Reading voor JOU!

Van 18,00 tot 20,00

bij Feestwinkel de Scharrelboet

Zijperweg 4 1742 NE Schagen

Lenormand Readinglenormand reading

Lenormand Reading voor JOU! Hoi heb je interesse in de Lenormand kaarten en wil je meer informatie hebben. Kom langs voor een Lenormand Reading . De kaarten kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt. Ik doe dit om andere mensen te helpen met inzichten over zichzelf of om vooruit te kijken in de toekomst. Met de lenormand kaarten kun je in het verleden heden en toekomst kijken. Je krijgt hele kleine stukjes van de toekomst heden of verleden te zien.

Er is ook een besloten facebookgroep waar je een reading kunt aanvragen. Je mag een verzoek doen om lid te worden van deze besloten groep.

Gratis Lenormand Reading.

3 Personen kunnen zich hiervoor aanmelden

Op Vrijdagavond 20 april is het mogelijk voor 3 personen om een Lenormand Reading te krijgen. 
U kunt zich hiervoor inschrijven.  ik zal dan een Lenormand reading voor u doen.  Meldt u hier aan voor een persoonlijke reading. Er zijn geen kosten voor de Reading.

Bedenk voor u zelf een ja of nee vraag waar u graag een antwoord op zou willen krijgen.  U hoeft deze vraag niet aan mij door te geven. Als u zich aangemeld heeft en uitgekozen bent ontvangt u van mij een mail met meer informatie over het tijdstip en verdere informatie

Wil je zelf leren omgaan met de Lenormandkaarten of leg je ze al en zoek je een sparringspartner?  Kom eens langs en ik vertel je alles over de mogelijkheden. 

 

Er zijn 3 plaatsen beschikbaar.

Registreer voor dit evenement

Voer hieronder uw gegevens in

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for PayPal...