Hij komt Hij komt die lieve goede Sint

Sinterklaas of pieten pak huren bij de Scharrelboet

Op zoek om een Sinterklaas pak te huren? De Scharrelboet verhuurt en verkoopt Sinterklaas pakken en alle accessoires die er bij horen. Je kunt bij ons terecht voor Sinterklaaspak, staf, baard, pruik, handschoenen enz

Een compleet Sinterklaas pak huurt u bij de Scharrelboet voor €45,00 per dag. U hoeft het pak niet te reinigen, dat laten wij bij een stomerij doen. Wij vragen wel een borg voor het huren van een Sinterklaaspak. Deze is €30,00. De Sinterklaas pakken die wij in de verhuur hebben zijn van een mooie luxe kwaliteit. Wij hebben totaal 7 complete sinterklaas pakken in de verhuur. Wees snel, ze zijn altijd zo verhuurd, kom op tijd om te reserveren.

Zwarte pieten pak huren

zwarte pieten pak hurenZwarte pieten pak huren uit Schagen.De Scharrelboet verhuurt ook Zwarte pieten pakken in allerlei soorten en maken, En natuurlijk ook alle accessoires die erbij horen zoals, kragen, handschoenen, pruiken enz. Kom eens langs in onze winkel of bezoek de webwinkel.

Een compleet Zwarte pieten pak huren bij de Scharrelboet kost €30,00 per dag. U krijgt dan een zwarte pieten pak, kraag, pruik ,handschoenen maillot en strooizak.  U hoeft het pak niet te reinigen, dat laten wij bij een stomerij doen. Wij vragen wel een borg voor het huren van een Zwarte pieten pak. Deze is €15,00. De Zwarte pieten pakken die wij in de verhuur hebben zijn van een mooie luxe kwaliteit.

Sint en Piet laten schminken via de Scharrelboet

Je kunt zwarte Piet en Sinterklaas laten schminken bij de Scharrelboet. Wij hebben een schminkster die in de Scharrelboet of op locatie kan schminken. Op locatie komt er €0,25 cent reiskosten per km bij. Schminkster komt uit Schagen. Ze rekent 15 euro voor een kwartier schminken.