Kaartverkoop “foute trouwfeest”begonnen.


Themafeest “het foute trouwfeest”

Zaterdag 9 november “het foute trouwfeest”
Wapen van Holland Anna Paulowna
Stationsweg 2, vlakt bij het station van Anna Paulowna

Zaal open 19.00 uur, start feest 19.30 uur

Kom gezellig op de bruiloft van Karel en Chantal. Het foute trouwfeest is een hilarisch themafeest waar van alles gebeurt. Maak kennis met de bijzondere familie van Karel en Chantal. De bijzondere ceremoniemeester en laat je meeslepen in het geweldige trouwfeest van Karel en Chantal. Hoe leuk is dat!? Karel en Chantal vinden het geweldig dat jij ook op hun trouwfeest wilt komen. 

Karel en Chantal gaan trouwen, wat ze echter niet van elkaar weten is dat Chantal een scharreltje heeft wat ze is vergeten te vertellen dat ze gaat trouwen. Karel komt maar niet los van zijn vervelende ex Rachell. Die moet je dus niet op je trouwfeest hebben. De chaotische ceremoniemeester heeft in zijn geweldige voorbereidingen een klein foutje gemaakt. Hij heeft zowel Theo de Scharrel van Chantal als Rachell de ex van Karel per ongeluk uitgenodigt. Maar die gaan vast niet komen…… toch??

Het foute trouwfeest is een gezellig themafeest inclusief eten en drinken. Er is een geweldig buffet met allerlei lekkers en je kunt zelf drankjes halen aan de bar. De normale soorten drank, fris, bier, wijn zijn gratis verkrijgbaar. sterke drank en cocktails zijn voor eigen rekening en rekent u direct af bij de bar. Ongeveer 15 toneelspelers doen mee aan deze gezellig avond. Zij spelen de typetjes, die je ongetwijfeld tegen gaat komen die avond. Natuurlijk is er ook een DJ aanwezig en is er genoeg gelegenheid om lekker met je voetjes van de vloer te gaan in onze mooie DJ feesthoek. Her en der zijn er fotowanden geplaatst en vindt je rekken met trouw en gekke kleding. Leef je lekker uit in de verkleedhoek en maak je mooiste selfies voor de speciale fotowanden. 

Iedereen is welkom op het feest, Je bent van harte welkom om met je familie of vrienden, collega’s naar het “foute trouwfeest” te komen. Ook voor bedrijven en instellingen is het een geweldig avondje uit.

De zaal gaat open om 7 uur en vanaf half 8 begint het trouwfeest. De avond duurt tot ongeveer 12 uur. Kaarten kosten per stuk € 67,50 en kunt u hieronder bestellen. 

Bestel hier online je kaarten voor het foute trouwfeest