Kerstmis 2021 bij de Scharrelboet.

Kerstmis 2021 bij de Scharrelboet. Kom gezellig naar kerstversieringen scharrelen, neem deel aan een van onze kerst workshops. Huur of koop kerstman of kerstvrouw kleding. In de online webwinkel vindt u alle kerstartikelen die wij hebben.
Meeste artikelen zijn direct leverbaar. Sommige kerstkleding hebben wij niet in de winkel voorradig ,maar zijn binnen 5 werkdagen leverbaar vanuit onze groothandels. Hou hier rekening mee.

Kerstman of kerstvrouw kleding kopen

Kerstman, kerstvrouw kleding verkoop. Kerstman pak nodig. Wil je als kerstman verkleed op pad.Wil je een kerstman pak kopen, ga naar onze webwinkel en bestel online. Een aantal van onze kerstman en kerstvrouw pakken worden rechtstreeks vanuit de leverancier geleverd en zijn niet voorradig bij ons in de winkel. Wil je grotere aantallen bestellen ?? Bel naar 0223-769028 of mail naarinfo@descharrelboet.nlen kijk wat er mogelijk is.

kerstman pak kopenkerstjongen compleetkerstvrouwtjekerstvrouw jurk kopen

kerstman pak kopenKerstman of Kerstvrouw pak hurenkerstvrouwtje

Kerstman of Kerstvrouw pak huren. Wil je als Kerstman of Kerstvrouw mooi te voorschijn komen. Wij hebben diverse leuke kerstmannen pakken en mooie kerstjurkjes in de verhuur . Wordt een stralende kerstman of kerstvrouw. Een Kerstman pak huur je bij ons voor 30 euro, hier komt nog 10 euro borg bij. Deze krijg je terug als het pak wordt ingeleverd.

Het pak is kompleet met broek ,jas, baard, snor, muts, riem. Het pak hoef je niet te wassen, dat doen wij.

Een kerstvrouw jurk huren  kost 20 euro per dag, en er komt nog een tientje borg bij. De borg krijg je natuurlijk weer terug als het pak wordt ingeleverd. Je hoeft het zelf niet te wassen, dat doen wij. Wij hebben verschillende soorten kerstjurkjes in de verhuur in verschillende  maten. Kom eens langs in de Scharrelboet en laat je verrassen.

Workshop Kerstarrangementen maken kerstmis 2018 bij de Scharrelboet

Workshop kerstarrangementen maken  bij feestwinkel de Scharrelboet.

De feestmaanden zijn in aantocht, De Oktoberfeesten, Halloween party’s ,Sint en Piet komen eraan. De volgende in de rij is dan Kerstmis 2021. Wist je dat je bij de Scharrelboet allerlei mooie kerstversieringen kunt kopen. Deze zijn binnenkort weer verkrijgbaar in de winkel. Ook gaan we dit jaar leuke Kerst workshops houden.

Een bloemenarrangeur komt een aantal keer in de Scharrelboet een workshop Kerstarrangementen maken geven. Kosten voor deze workshop zijn €39,50. U krijgt uitleg en wordt geholpen door de bloemenarrangeur om een mooi kerstarrangement voor u zelf of een ander te maken. Er is natuurlijk tijdens de workshop , koffie, thee en lekkers. De workshop wordt gehouden in de kerstsfeervolle Scharrelboet gehouden. Tevens krijgt u 10 procent korting op eventueel aangeschafte kerstversieringen die wij in de Scharrelboet verkopen. Krijgt u er al zin in, meldt u dan aan voor een van de volgende data.

Data Kerstworkshops

Data workshops worden binnenkort hier aangegeven

Er kunnen per keer maximaal 10 personen deelnemen aan de workshop. Lijkt het u gezellig om met een groepje gezellig de workshop te volgen. Dit kan eventueel op een maandag of dinsdagmiddag, Minimaal aantal personen voor deze middag workshops moet 5 zijn. Deze middag workshops vinden altijd in overleg plaats. Wilt u meer informatie hierover? Bel de Scharrelboet 0223-769028 of mail naar info@descharrelboet.nl

Heeft u interesse in de workshop en wilt u zich aanmelden voor de workshop, stuur dan een mailtje naar info@descharrelboet.nl met als onderwerp workshop. Wees snel want er zijn per avond maar 10 plekken beschikbaar.

Bijzondere kerstversieringen bij de Scharrelboet

Bijzondere kerstversieringen. Onze kadowinkel Kadospeciaal heeft speciale bijzondere kerstversieringen gevonden om je kerstboom mooi mee te maken.Wij hebben leuke kerstegels en sprinkhanen om in je kerstboom te hangen. Houten kerstversieringen en handgemaakte kerstversieringen. Bestel snel, op = op , weg = weg

Bekijk ze allemaal bij ons in de webwinkel.

Binnenkort komen er ook een aantal handgemaakte kerstversieringen bij. Versieringen die je niet snel bij een ander in de boom zult aantreffen. Maak jou kerstboom uniek en bijzonder met de kerstversieringen van Kadospeciaal.nl