Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen via de Scharrelboet.

Kerstpakket samenstel avond

Stel je eigen kerstpakket samen voor je collega’s , personeel, papa, mama, oma, opa, vriend, vriendin, familie. Hoe mooi is het om iets persoonlijks te geven. Kies uit de vele mooie kado’s die in de winkel of webwinkel te vinden zijn. wij maken er een mooi kerstpakket van. Stuur een kaart mee met een persoonlijke tekst.

Het kerstpakket wordt vanuit jouw naam verstuurt er zijn geen verwijzingen naar onze website of winkel.

Kerstpakket samenstel avond voor je personeel.

Kerstpakket samenstel avond

Zit je bedrijf in de omgeving van Anna Paulowna. Wil je eens een keer iets bijzonders doen. Plan een gezellige kerstpakket samenstel avond bij de Scharrelboet. Op deze avond staat jouw bedrijf en personeel centraal. De winkel is natuurlijk in kerstsfeer. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Van te voren wordt er aangegeven voor welk bedrag er mag worden uitgezocht. Tijdens deze gezellige avond scharrelen je personeelsleden hun eigen pakket samen wat wij mooi voor hen verpakken.

Wil je meer weten over deze kerstpakket samenstel avonden. Kom eens langs in de winkel en ik kan je er alles over vertellen.

Kerstpakket samenstel avond voor iemand die je lief is.

Ken je iemand die je wilt verrassen met een bijzonder kerstcadeau, ook voor particulieren houden we gezellige Kerstpakket samenstel avonden. Hoe leuk is dat. Van te voren kan je aangeven voor welk bedrag er uitgezocht mag worden. Wij zorgen voor een hapje en drankje en gezelligheid. Wij maken er een leuke gezellige sfeervolle avond van.

Hoe leuk is dat een gezellige avond weg en een mooi kerstcadeau toe.
Dat kan alleen bij de Scharrelboet / Bloemenvandebuurman.