Kerstworkshops bij de Scharrelboet

In December gaat onze bloemstylist een aantal  kerstworkshops geven.  Tijdens deze gezellige avonden, leer je hoe je kerstarrangementen kunt maken. Kosten van de workshop zijn €39,50. Natuurlijk zorgen we voor drinken en lekkers. Datums van de kerstworkshops zijn Maandag 4, 11 en 17 december en dinsdag 5, 11 en 18 december. De workshops worden in de avond gegeven en duren van 18,30 uur tot +/- 21.30 uur.
Voor meer info over de kerstworkshops klik hier.

Welk kerststuk wil je gaan maken? Kies uit 1 van deze drie onderstaande kerststukken Geef je keuze door bij de aanmelding. De voorbeelden staan ook bij ons in de winkel, wil je zien hoe ze er in het echt uitzien? Kom gezellig kijken en scharrelen in de Scharrelboet.
 

Kerststukken kopen via feest en kadowinkel de Scharrelboet

Heeft u geen tijd om deel te nemen aan de kerstworkshops maar wilt u wel zo n mooi kerstarrangment hebben? Ze zijn ook te koop via onze webwinkel en kunnen afgehaald worden in de Scharrelboet of in Den Helder. Bezorging is ook mogelijk voor de regio Alkmaar-Schagen-Den Helder. Geef dit aan bij u bestelling. De kerstarrangementen kosten €35,00 per stuk. Klik hier om uw bestelling te plaatsen