Kinderfeestjes

kinderfeestjes in schagen

Kinderfeestjes in de Scharrelboet..In de Scharrelboet in Anna Paulowna is het ook mogelijk om je kinderfeestje te geven.

Wil je eens een bijzondere verjaardag meemaken in een echte feestwinkel die vol is met gekke kostuums, pruiken , maskers. Meedoen met de kinderdisco, fotoshoots en speciale kinderfeestthema’s?

Veel is mogelijk in de Scharrelboet. Zoek je een bijzondere plek voor een kinderfeestje, kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een van onze kinderfeestjes af te nemen.

Binnenkort vindt u hier meer over onze tarieven. Wilt u meer weten?
Bel of mail => 0223-7690228of info@descharrelboet.nl 

De volgende kinderthemafeestjes komen er binnenkort aan.
– Prinses for a day
– Het Diva feest
– Let’s dance de karaokeparty
– De Griezelparty
– De Kinderbingo, altijd prijs show
– Schatzoeken in de Scharrelboet.
– High Lemonade
– High Tea
– Schminkkinderfeest

Wilt u liever thuis het feest houden ook dit is mogelijk de bovenstaande feestjes kunnen zowel in de Scharrelboet als op locatie gegeven worden.
Kinderfeestjes in de Scharrelboet. Leuk ,gezellig origineel en altijd bijzonder.

Partybox, de kant en klare oplossing voor een kinderfeest!

Binnenkort starten we ook met party in a box. Kant en klare verjaardagsboxen voor kinderen. Alles wat je voor een feest nodig hebt stel je zelf samen en wij versturen deze partybox naar jou. Er zijn ook standaard kant en klare partyboxen. Je hoeft alleen maar het aantal personen op te geven en wij sturen deze partyboxen naar het opgegeven adres. Alles in 1x binnen, hoe fijn is dat. Bij alle partyboxen zitten ook draaiboeken voor spelletjes, puzzels, enz. Een totaal feest met draaiboek in een box.