Kolderdag april 2019

Kolderdag scholen Schagen 2019

Kolderdag scholen Schagen 2019  Donderdag ?  april 2019 is het weer kolderdag bij het Regius College Schagen.De eindexamenkandidaten van het Regius College in Schagen  nemen afscheid van het normale leven op de middelbare school. De tijd van lessen is voorbij, hen wacht alleen de examens nog.

Kolderdag 2019

Thema voor dit jaar is : ? .

Ben je op zoek naar een leuk kostuum of accessoires voor je themapak. Kom kijken in feestwinkel De Scharrelboet te Schagen.

Leuke feestkleding huur of koop je bij de Scharrelboet

Wil jij tijdens de kolderdag opvallen met je outfit. Kom langs bij feestwinkel de Scharrelboet aan de Zijperweg. Wij hebben diverse feestkleding in de verhuur of verkoop. Scoor een pruik, masker, lenzen, brilletjes of andere leuke gekke accessoires voor bij je outfit. Wij hebben ook nog wat leuke gala jurken en feestsmokings.

Huren van feestkleding kost voor een compleet kostuum €15,00 euro per dag. (excl €10,00 borg) Borg krijg je weer terug als je het kostuum inlevert. Je hoeft de kleding niet te wassen, dat doen wij. Wij rekenen alleen de dag dat je de kleding gebruikt. Het is dus mogelijk dat je de kleding al eerder meekrijgt.

Wees wel snel ,voorraad is beperkt en op = op, weg = weg

Veel plezier met de voorbereidingen voor Kolderdag 2019