gepersonaliseerde kado's

Gepersonaliseerde kado’s voor jou bedrukt. Maak een keuze uit een van onderstaande kadoartikelen. Stuur een foto of tekst mee die u op het artikel bedrukt wil hebben. Onze partner drukt dan uw persoonlijke tekst of een foto op het door u uitgekozen produkt.

Hoe gaat het in zijn werk?  In de winkel hebben wij een aantal blanco kado artikelen staan die bedrukt kunnen worden met een foto of tekst. Kies in de webwinkel een van deze kado artikelen uit. Geef tijdens het bestellen bij opmerkingen door welke tekst of afbeelding je bedrukt wilt hebben op het produkt. Wij gaan dan met uw bestelling aan de gang.

Het is ook mogelijk dat u met een artikel of kado langskomt waar u een tekst of foto op bedrukt wil hebben. Wij kijken dan of dit mogelijk is. We nemen het artikel in en laten het voor u bedrukken. Van te voren ontvangt u een prijsopgave over de drukkosten.

Wij hanteren voor deze produkten een levertijd van 3 werkdagen. Vaak wordt het artikel binnen de 3 werkdagen uitgeleverd, maar toch om verrassingen te voorkomen houden we 3 werkdagen aan. Woont u in de omgeving van Schagen kunt u in de ochtend bellen en bestellen. Het is dan mogelijk dat wij het artikel dan in de middag al voor u klaar hebben.

T-shirts bedrukken

Hoe leuk is het om een t shirt te laten bedrukken met een grappige of persoonlijke tekst.  Bestel ze online via de Scharrelboet. Klik hier om naar de webwinkel te gaan voor een overzicht van onze t-shirts

Prijzen vanaf 17,95

 

Mocht u een artikel snel nodig hebben kunt u altijd contact met ons op nemen ( 0224-769022 of info@descharrelboet.nl)  Wij kunnen u dan actueel informeren over de levertijd van uw eventueel te kiezen artikel.

Hieronder ziet u een overzicht van artikelen die door ons bedrukt kunnen worden.  

Klik hier om naar de webwinkel te gaan