Menselijk Keezen.

Op het hoofdplein gaan we in de middag menselijk keezen. Menselijk Keezen begint om 18.00 uur. Het keezspel maar dan met met mensen als de pionnen. Er kunnen zich 4 teams aanmelden met 5 personen. 1 persoon is de speler de andere vier zijn de pionnen. Er zullen tafels neergezet worden als het keezbord. Mensen kunnen aan die tafels zitten, het word wel stoeltje wisselen als de pionnen langskomen. Natuurlijk zijn er diverse opdrachten in het spel verwerkt waar het publiek bij mee mag helpen. PatrickK treed tussendoor op voor de vrolijke noot. Het spel zal ongeveer 2 uur duren. Het wordt een feestelijk spel met vrolijke opdrachten. Het Keezspel zal tot ongeveer 20.00 uur duren, daarna begint de Anna Paulowna got’s talent show.

4 teams gezocht!

Wil jij meedoen met het menselijk keezen. Per team hebben we 5 spelers. 1 is de echte speler, de 4 andere pionnen. Natuurlijk mag je mensen meenemen om je team aan te moedigen. Deze kunnen op lege plekken zitten op het spelbord. Er zullen een aantal mensen een speciaal hoedje opkrijgen. Kom je als speler op die plek moet er een opdracht gedaan worden. Natuurlijk mag je dan hulp inroepen vanuit het publiek.

PatrickK

Tijdens het Keezspel is er genoeg ruimte om af en toe te relaxen. PatrickK maakt het keezspel dan compleet met zijn optredens.

Wees snel zijn er 4 complete teams dan stopt de inschrijving. Meldt je aan via

info@descharrelboet.nl of via whatsapp 06-24171900