P.O.E.N. netwerk

P.O.E.N. netwerk, doe je mee ?p.o.e.n. netwerk

Alles is energie! In POEN willen wij jou energie geven … Positieve energie welteverstaan ! Ons doel is jouw positieve energieniveau verder te verhogen zodat je nog creatiever wordt en in actie komt om je doelen te bereiken. Met P.O.E.N. willen wij jou helpen je talenten en kwaliteiten te ontdekken, en wat je met deze talenten en kwaliteiten zou kunnen doen. Veel mensen zijn tegenwoordig zoekende wat ze nu willen en waar ze een fijn en gelukkig gevoel van krijgen. Dit kan zijn door anderen te helpen met hun talenten en kwaliteiten. Het kan ook zijn dat je graag financieel onafhankelijk wil worden, zeker in een tijd als deze waar niets meer zeker is. Wie weet kan je met jou talenten en kwaliteiten je eigen geldboompje creeeren.  Wij willen jou daar graag bij helpen.

Een van de doelen die wij hebben is om een positief ondernemend educatief netwerk te creëren waar mensen zich kunnen ontwikkelen met de talenten die ze hebben. En dat deze talenten en kwaliteiten binnen het netwerk van P.O.E.N. gebruikt kunnen en mogen worden.

Wij willen door de mensen hun talenten te laten ontdekken en helpen met het creëren van hun geldboompje, onze geldboom creëren om via P.O.E.N. andere mensen te inspireren en te helpen. Dit kan in allerlei vormen gebeuren.  Dit kan zijn door financiële steun, of door mensen van het P.O.E.N. netwerk die vrijwillig meehelpen om anderen te helpen. De Cirkel is dan weer rond voor ons !

Positief

Energie

Alles is energie! In P.O.E.N. willen wij jou veel energie geven … Positieve energie welteverstaan ! Met P.O.E.N. willen wij jou helpen je talenten en kwaliteiten te ontdekken, en wat je met deze talenten en kwaliteiten zou kunnen doen. Veel mensen zijn tegenwoordig zoekende wat ze nu willen en waar ze een fijn en gelukkig gevoel van krijgen. Dit kan zijn door anderen te helpen met hun talenten en kwaliteiten. Het kan ook zijn dat je graag financieel onafhankelijk wil worden, zeker in een tijd als deze waar niets meer zeker is. Wie weet kan je met jou talenten en kwaliteiten je eigen geldboompje creeeren.  Wij willen jou daar graag bij helpen.

Het leuke is dat je hier direct mee aan de gang kunt , ook als je nu nog een baan hebt. Heb jij al een geweldige baan maar doe je daarnaast ook nog andere dingen die je heel leuk vindt. Wie weet kun je daar wel geld mee verdienen, of andere mensen mee helpen. Wie wil dat nou niet. Met P.O.E.N. kun je dat op een positieve manier bereiken.

Ondernemend

Durf, Lef en Innovatie

Durf, lef en innovatie zijn de ingredienten voor creatieve ondernemende mensen. In P.O.E.N. willen wij jou de gelegenheid geven om dit ondernemerschap verder te ontwikkelen. Wees ondernemend in het uit laten komen van je dromen. Droom je leven en leef je droom. Maak gebruik van het cursusmateriaal. Wat is jouw droom , wat zou jij willen als alles mogelijk was? Zie jou droom als een zaadje wat je gaat planten en dat langzaam gaat groeien. Jouw geldboompje. Het is aan jou en je ambitie om te kijken hoe groot en mooi jou geldboom wordt. Het is je eigen kracht en inspiratie die je zal moeten gebruiken om het succesvol te laten worden. Maar wees niet bang, wij helpen en begeleiden je hier in.

Educatief boom1

Doe mee en maak het verschil!

Jij weet dat je wil blijven leren, maar ook dat je op een leuke manier wil leren … P.O.E.N. staat voor energieke, verrassende en inspirerende bijeenkomsten. In POEN krijg je uitleg en cursus materiaal hoe jij voor jezelf inzichtelijk kunt maken wat je leuk vindt en hoe je daar geld of passief inkomen mee zou kunnen genereren. Samen gaan wij  jouw geldboom of droom creeeren. Als deze er is , moet je hem natuurlijk wel zelf onderhouden 😉

Netwerk

Netwerken doe je zo!

In dit netwerk gaat het niet om wat je doet of wat je kan ……  hier gaat het om wie je bent, waar je passie ligt, waar je vol van bent! Daarmee kun je elkaar inspireren, motiveren en stimuleren.  Leer van elkaar en hoe je geld kan verdienen met het doen van wat je leuk vindt. Bij P.O.E.N. krijg je uitleg en begeleiding. Je krijgt inzicht in wat je echt wilt, wat je inspireert en leuk vindt. Vervolgens gaan we daar doelen mee stellen.

P.O.E.N. wil een netwerk zijn van positief denkende, ondernemend ingestelde mensen die op een innovatieve en creatieve manier van elkaar willen leren en elkaar willen inspireren. Die elkaar helpen bij  de groei van de mooiste en succesvolste dromen en doelen.geldboom4

Nieuwsgierig geworden, wil je meer weten? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met als onderwerp P.O.E.N. netwerk. Je ontvangt dan meer informatie over dit bijzondere netwerk!

Geef een stukje talent of geld van jezelf weg aan een ander die het goed kan gebruiken.  Met P.O.E.N. maak je poen, maar wel op een bijzondere positieve manier!

P.O.E.N start in 2018. Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een positieve leuke theatershow die de lading van P.O.E.N. dekt. Verder zullen er in 2018 bijeenkomsten gepland worden waar je bij aanwezig kan zijn. Deze zullen plaatsvinden bij ons in de feestwinkel.


Web Analytics