Partner worden van feestwinkel de Scharrelboet entertainment

Feestwinkel De Scharrelboet is op zoek naar partners om een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen leveren voor mensen of bedrijven die bezig zijn met de organisatie van een feest of evenement.

Verder zijn we op zoek naar horeca waar zalen zijn voor onze themafeesten die wij willen gaan organiseren. Lever jij een dienst die toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten, horen we graag van je. Ben je Cateraar, verhuur je tafels, stoelen, enz. Wij krijgen vaak verzoeken hiervoor. Wij zijn nog op zoek naar partners die ons hierbij willen helpen.

entertainerBen je entertainer of artiest en wil je partner worden?

Het is mogelijk om als entertainer of artiest partner te worden van de Scharrelboet. Je krijgt je eigen pagina binnen de website, en als wij verzoeken krijgen voor entertainment kunnen wij een beroep op jou of jullie diensten doen. Van te voren spreken we een vergoeding af die de Scharrelboet ontvangt per afgesloten boeking. Wij zitten tussen de klant en de entertainer. Klant betaalt aan de Scharrelboet, en wij betalen vervolgens jou weer.

De Scharrelboet zoekt toneel / dansgroep voor ontwikkeling themafeesten

Horeca ruimte gezocht

Wij willen in het najaar een start gaan maken met themafeesten. Wij zijn nu bezig met de uitwerking van ons eerste themafeest “het foute trouwfeest” Wij zijn op zoek naar een ruimte om dit feest te kunnen geven. Heb je een horeca ruimte zaal waar wij dit feest kunnen geven. Ben je op zoek naar een win win deal. Wie weet kunnen wij elkaar helpen. Neem contact met ons op. info@descharrelboet.nl

Toneel / Dansgroep gezochttrouwfeest3

Voor onze themafeesten zijn wij ook nog op zoek naar een groep dansers en een toneelgroep. Zit jij in zo’n groep en lijkt het je leuk om samen met de Scharrelboet leuke themafeesten te geven, horen we graag van je. Nieuwsgierig geworden , wil je meer weten ? Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl