Persoonlijk kado

Persoonlijk Kado kopen, voor pa,ma,broer,zus,collega enz

Persoonlijk kado kopen. Kado kopen voor mama,moeder,papa,pa,oma,opa,zus,dochter,collega,vriendin,vriend,oom tante?Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau voor iemand. Iets bijzonders.

Kadospeciaal is de online kadowinkel van feestwinkel de Scharrelboet.
Feestwinkel de Scharrelboet  Zijperweg 4 1742 NE Schagen 0224-769022

Maak hieronder uw keuze.

bierpullen hoera jarige bel voor de volgende ronde spiegelspreuk persoonlijk kadoWENSPAREL LIEFSTE VRIENDINschilderij8boerenwormkruid

Persoonlijke kadootjes voor :

Thema kadootjes voor :

Gepersonaliseerde kado’s speciaal voor jou bedrukt ! gepersonaliseerde kado's

Gepersonaliseerde kado’s voor jou bedrukt. Maak een keuze uit een van onderstaande kadoartikelen. Stuur een foto of tekst mee die u op het artikel bedrukt wil hebben. Onze partner drukt dan uw persoonlijke tekst of een foto op het door u uitgekozen produkt.

Hoe gaat het in zijn werk?  In de winkel hebben wij een aantal blanco kado artikelen staan die bedrukt kunnen worden met een foto of tekst. Kies in de webwinkel een van deze kado artikelen uit. Geef tijdens het bestellen bij opmerkingen door welke tekst of afbeelding je bedrukt wilt hebben op het produkt. Wij gaan dan met uw bestelling aan de gang. 

Wij hanteren voor deze produkten een levertijd van 3 werkdagen. Vaak wordt het artikel binnen de 3 werkdagen uitgeleverd, maar toch om verrassingen te voorkomen houden we 3 werkdagen aan. Woont u in de omgeving van Schagen kunt u in de ochtend bellen en bestellen. Het is dan mogelijk dat wij het artikel dan in de middag al voor u klaar hebben.

Mocht u een artikel snel nodig hebben kunt u altijd contact met ons op nemen ( 0224-769022 of info@descharrelboet.nl)  Wij kunnen u dan actueel informeren over de levertijd van uw eventueel te kiezen artikel.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan

Wensparels WENSPAREL LIEFSTE MOEDER

Wensparels geven.Wensparels die verrassen. Op zoek naar een bijzonder kado voor een bijzonder iemand. Kadospeciaal heeft mooie sieraden in het assortiment. Bekijk onderstaande sieraden. Wil je iemand verrassen met een mooi bijzonder kado? Geef een wensparel. De wensparel is mooi verpakt in een kadoverpakking met tekst erop. In de verpakking zit een oester die je open mag maken. In de oester zit een wensparel. In het doosje zit een oester met een parel. De parel kan van kleur verschillen.

Paars : Gezondheid en bescherming,
Creme : Geluk en innerlijke rust,
Perzik : liefde en romantiek,
Zwart : Zelfvertrouwen en Kracht,
Wit : Positiviteit en energie.
Bij elke wensparel staat op de doos een mooie tekst.Bij de wensparel , zit een ketting met houder, waar je de parel in kunt bewaren.Dit artikel is na te leveren, en zeer populair om als kado aan een bijzonder iemand te geven.

Klik hier voor de wensparels

Overlijden / Herinnerings artikelen

memorie met urn paHet leven is met een lach en een traan. Een overlijden binnen je familie of vriendenkring is altijd heel erg. Wij hebben bijzondere, mooie herinnering spreuken en spreuken met de mogelijkheid om wat as bij de herinneringstegel te bewaren. Op de plek waar nu de afbeelding van een bloem staat , kunt u een foto doen.

Zoek je troost in een mooi gedicht, overlijdensgedichten en rijmen vindt je hier

Ga hier naar de speciale herinneringsartikelen van Kadospeciaal.nl