Schagen feestwinkel

Schagen feestwinkel de Scharrelboet schagen feestwinkel

Schagen is een leuke stad om je een dag in te vermaken. Er zijn een hoop gezellige winkeltjes, en er is altijd wel wat te doen. Je hebt er van juli tot en met begin september de westfriese markt, keverdag, popweekend, paasvee, braderie, en nog veel meer. Je kunt gratis parkeren door middel van de blauwe zones en een aantal grote parkeerplaatsen rondom het centrum.

De inwoners van Schagen zijn gemoedelijk en gezellig. Schagen heeft een regiofunctie voor een aantal omliggende dorpen. Veel mensen uit de regio halen hun boodschappen hier in Schagen. Schagen heeft een uitgebreidt winkelaanbod. Vanwege de regionale functie is feestwinkel de Scharrelboet naar Schagen gekomen. De Scharrelboet heeft 23 jaar in hippolytushoef gezeten.

Schagen feestwinkel assortimentschagen feestwinkel

In de feestwinkel kun je terecht voor alle feestversieringen, thema’s kleuren enz. Je kunt er feestkleding huren en of kopen. Je vindt er pruiken, hoeden, mutsen, schmink, fopartikelen en nog veel meer. Je vindt de feestwinkel aan de Zijperweg. Kom eens een keer gezellig kijken en verras jezelf door het uitgebreide assortiment. Wij vinden het leuk om met je mee te denken als je een feestje wil geven. Kom vooral langs, bedenken we samen een leuk idee.

Op deze website vindt je allerlei leuke feestideeen, voor feestjes. Voor bijvoorbeeld Sarah, Abraham, babyshower en nog andere thema’s.

Bezoek ook eens de online webwinkel van de Scharrelboet. Het is mogelijk artikelen uit de webwinkel te bestellen en aan te geven dat je deze in de winkel komt ophalen. Hoef je geen verzendkosten te betalen.

Schagen feestwinkel webwinkel