Scharrel – Events

Scharrel – Events is de entertainment tak van feest en kadowinkel de Scharrelboet. Ons doel is om elk Scharrel Event zo leuk en uniek mogelijk te maken. Vrolijke, feestelijke avonden voor jong en oud. Wij zijn nog op zoek naar horeca gelegenheden waar we onze shows kunnen opvoeren.

Op dit moment heeft vooral de horeca met flinke omzetdaling te maken i.vm. het coronavirus. Wij als feestwinkel hebben natuurlijk ook last van het coronavirus. Scharrel – Events heeft de Knipoogshows bedacht. De knipoogshow is een concept wat coronaproof is maar waar mensen toch een gezellige feestelijke avond hebben.

Elke knipoogshow heeft een ander thema met andere spelletjes en gekkigheid. Rode draad is de bingo , maar dat is niet waar de avond om draait. Het draait om gezelligheid, even gezellig weg.

Deze Knipoogshows kunnen we ook voor bedrijven opvoeren. Ben je een bedrijf met minimaal 60 medewerkers en wil je een gezellige corona proof avond geven voor je personeel? Neem eens contact met ons op en wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

Volgend jaar komt de volgende spelletjesavond uit Menselijk Keezen.
De schijt en begeleidt show
De babyshower show