Schmink mogelijkheden

Schmink mogelijkheden schminkmogelijkheden schagen

Bent je op zoek naar een schminkster kun je bij de Scharrelboet terecht. Geen opdracht is te gek. Het schminken kan zowel in de winkel als op locatie worden gedaan. Als je aangeeft hoe je geschminkt wilt worden, ontvang je van ons een prijsopgave. Indien je daar mee akkoord gaat wordt de afspraak gemaakt voor het schminken.

Bellypainten, bodypaint, grimeren en schminken je laat het doen bij de Scharrelboet

Indien het schminken op locatie wordt gedaan komen er €0,25 per km reiskosten bij. Heb je vragen over onze schminkmogelijkheden? We helpen je graag. Je kunt bellen tijdens onze openingstijden naar 0224-769022 of mailen naar info@descharrelboet.nl

Je kunt ook via onze facebookpagina vragen stellen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

schmink mogelijkheden schagenOnze schminkster is een enthousiasteling die haar werk heeft gemaakt van haar passie. Ze is creatief en denkt graag met je mee over jouw schmink ideëen. Tevens doet ze visagie en bruidskapsels. Dit multi talent is dus van vele markten thuis.

Wil je zelf leren schminken, ook dat is mogelijk. In de Scharrelboet gaan kun je schminkworkshops volgen. Minimaal aantal deelnemers moet 6 zijn , maximaal 8 deelnemers. Kosten voor deze workshop zijn € 65,00 euro. De workshop duurt ongeveer 2 en half a 3 uur.

Tijdens de workshop ontvangt u een schminksetje en kwast die u na afloop van de cursus mee naar huis mag nemen.

Mocht u meer willen weten over de schminkworkshops, ga dan naar deze pagina

Wij zijn ook bezig met de ontwikkeling van verkleedkisten voor kinderen voor een leuk kinderfeest.. Wilt u een keer een origineel kinderfeest hebben waar alle elementen in zitten om te betoveren en een beleving te geven die nog lang in de herinnering van de kinderen zal blijven…… Hou de Scharrelboet in de gaten waar dromen en fantasieën tot leven komen.

Binnenkort meer informatie over deze bijzondere kinderfeesten.