Schminkmogelijkheden schminkmogelijkheden schagen

Wil je een keer geschminkt worden? Voor een feestje of mooi opgemaakt?. De Scharrelboet werkt samen met een geweldige visagiste. BYIREEN.

Geen opdracht is haar te gek. Het schminken kan zowel in de winkel als op locatie worden gedaan. Als je aangeeft hoe je geschminkt wilt worden, ontvang je van ons een prijsopgave. Indien je daar mee akkoord gaat wordt de afspraak gemaakt voor het schminken.

Bellypainten, bodypaint, grimeren en schminken kun je regelen via de Scharrelboet en BYIREEN. BYIREEN is een enthousiaste haar en make-up specialist, die behalve visagie en haar ook schminken,belly en bodypaint doet. 

Indien het schminken op locatie wordt gedaan komen er €0,25 per km reiskosten bij. Heb je vragen over onze schminkmogelijkheden? We helpen je graag. Je kunt bellen tijdens onze openingstijden naar 0223-769028 of mailen naar info@descharrelboet.nl

Je kunt ook via onze facebookpagina vragen stellen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

schmink mogelijkheden schagenBYIREEN  is een enthousiasteling die haar werk heeft gemaakt van haar passie. Ze is creatief en denkt graag met je mee over jouw schmink ideëen. Tevens doet ze visagie en bruidskapsels. Dit multi talent is dus van vele markten thuis.

Wil je zelf leren schminken, ook dat is mogelijk. In de Scharrelboet kun je schminkworkshops volgen. Minimaal aantal deelnemers moet 6 zijn , maximaal 8 deelnemers. Kosten voor deze workshop zijn € 65,00 euro p.p. De workshop duurt ongeveer 2 en half a 3 uur.

Tijdens de workshop ontvangt u een schminksetje en kwast die u na afloop van de cursus mee naar huis mag nemen.

Wilt u meer weten over de schminkworkshop kunt u contact met ons opnemen.