Steun de lokale ondernemer

De lokale ondernemer onderneemt al niet meer zo makkelijk als een aantal jaar geleden.

Steeds meer concurrentie van internet , branchevervaging en noem maar op.

Nu met het Corona virus wat rondgaat in Nederland is het nog belangrijker om die lokale ondernemer te steunen. Alle beetjes helpen.

Het is geen oproep om nu massaal te gaan winkelen, zeker niet. Dat zou ook niet wijs zijn in verband met de verpreiding van het virus. Maar als u dan boodschappen online wilt doen. Kijk dan eens of er geen winkelier of ondernemer in de buurt zit die dit product ook kan leveren.

Samen kunnen we veel, samen kunnen we zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt. Samen kunnen we er voor zorgen dat er leefbare winkelcentrums blijven , zeker in een tijd als deze. Laten we dit dan ook samen doen. Elke stap is er een, elke koop bij een lokale ondernemer is er een. Samen kunnen we het……

Er zijn tenminste vier goede redenen om bij de lokale ondernemer te kopen:

Lokaal kopen zorgt ervoor dat u de variëteit aan winkels en producten in uw woonplaats/wijk/regio in stand houdt.

Lokaal kopen is goed voor iedereen en dus ook voor u zelf. Uit onderzoek is gebleken dat geld dat door lokale bedrijven wordt verdiend in hoofdzaak ook weer terugvloeit naar de gemeenschap.

Door lokaal kopen lijkt u soms duurder uit te zijn, maar het scheelt u uiteindelijk in uw eigen portemonnee. Lokale bedrijven geven meer uit aan charitatieve en culturele instellingen en verenigingen middels sponsoring en het organiseren van gesponsorde evenementen bij u in de buurt. En dat kan alleen als er lokaal veel gekocht wordt. U krijgt er zelf veel voor terug.

Lokaal kopen betekent dat u als klant een direct aanspreekpunt hebt wanneer u advies wilt krijgen of wanneer er achteraf iets met het gekochte product aan de hand blijkt te zijn.