Het foute trouwfeesthet foute trouwfeest

In 2022 start de Scharrelboet met het organiseren van leuke nieuwe themafeesten. De bedoeling is dat je een hele avond entertaint gaat worden. Vaak met eten en drinken voor een all in prijs. Wij zijn op dit moment bezig voorbereidingen te treffen voor ons eerste themafeest.

Het eerste themafeest dat we gaan organiseren is

“het foute trouwfeest”

Maak kennis met ons bruidspaar Karel en Chantal. Zij gaan trouwen en u mag naar hun trouwfeest komen. Het moet een geweldig trouwfeest gaan worden. Ceremoniemeester Henk gaat hun trouwfeest regelen. ennne dat kan je wel overlaten aan Henk….. toch?

Wat Karel en Chantal niet van elkaar weten is dat ze beide nog een scharreltje hebben, maar die weten niet dat ze gaan trouwen…. De vriendengroep staat standbye om te zorgen dat de mooiste dag van hun leven niet fout kan gaan. Het zal je maar gebeuren dat je scharrel opeens op je bruiloft verschijnt. dat moet je niet willen…

Tijdens deze gezellige avond kan er van alles gebeuren. Gaat er uiteindelijk getrouwd worden of toch niet? Alle bekende trouwthema’s zullen de revue passeren in deze doldwaze bruiloft. En jij mag er bij zijn. Leer de gekke familie kennen van Karel en Chantal.  De vriendjes, de roddels van dit prachtige paar die voor elkaar gekozen hebben. Het gaat een groot feest worden, maar of dit het feest is wat ceremonie Henk en Karel en Chantal in gedachten hadden is nog maar de vraag. Het moet in ieder geval een sjieke sfeervolle bruiloft worden. Gaat u mee in de wereld van Karel en Chantal?

Wij hebben tijdens het feest een hoek ingericht met trouwkleding, gekke hoeden mutsen sjaals, boa’s, brillen enz.  Ga in trouwkleding op de foto of in andere kostuums. Leef je uit in de verkleedhoek. Bij een fout feest hoort natuurlijk ook foute muziek, ga lekker uit je panty met muziek uit de 70,80,90 jaren.

De band Jukebox verzorgt de muziek die avond.