Toerisme in Schagen

Toerisme in Schagen, wat is er te doen in regio Schagen? toerisme in schagen

Toerisme in Schagen, wat is er te doen. Schagen is een gezellig stadje waar altijd wel iets te doen is. U vindt hier alles over toerisme, recreatie of uw dagje uit in Schagen. In de zomer is er elk weekend wel wat te doen in Schagen. Schagen heeft een gezellige winkelgebied met leuke gezellige restaurants, kroegen en cafe’s. Je kunt je er makkelijk een hele dag vermaken. Schagen is een stad met de gezelligheid van het dorpse.

Westfriese markt in Schagen westfriese markt
10 weken lang vanaf 30 juni tot en met 1 september vindt er op elke donderdag in Schagen de Westfriese markt plaats. Elke week heeft de markt een ander thema. In de ochtend is er altijd de optocht door de stad.
Oude tijden herleven dan. Mensen in oude West Friese klederdracht, wandelen in optocht door het centrum van Schagen. Langs de gezellige kraampjes. Er wordt gedanst, de folklore herleeft in de stad. Bijzonder om een keer mee te mogen maken.

meer info

Paasveepaasvee Schagen
Paasvee in Schagen. Woensdag 16 maart 2016. De 118e editie van de Paasveetentoonstelling in Schagen staat weer voor de deur. Het jaarlijkse evenement valt dit jaar vroeg: op woensdag 16 maart. Het belooft een mooie editie te worden. Achter de schermen wordt momenteel al hard aan de voorbereidingen gewerkt. meer info

Wat is er nog meer te doen in Schagen? Hieronder vindt u nog een aantal evenementen die in 2016 gaan plaatsvinden in Schagen.

Paasvee 2016 Schagen

Westfriese markt Schagen 2016

Popweekend 2016 Schagen

Kermis 2016 Schagen

Steppenrace 2016 Schagen