Toneelverenigingen, Cafe’s, Scholen, koren toneelverenigingen

Beste Toneelverenigingen, Cafe’s, Scholen en andere bedrijven. De Scharrelboet heeft een redelijke collectie feestkleding in de verhuur. Wij krijgen vaak verzoeken van toneelverenigingen, koren, of ze kleding voor langere tijd kunnen huren en wat dan de prijzen zijn.

Het is natuurlijk veel leuker als je in je kostuum wat je voor de voorstelling nodig hebt kunt oefenen. Afhankelijk van het seizoen is het mogelijk om kleding voor langere tijd te huren. Prijzen zijn afhankelijk om wat voor soort kleding gaat, hoelang men de kleding nodig heeft enz. Je bent altijd van harte welkom om langs te komen of vragen te stellen over deze mogelijkheid. We denken graag met je mee.

karakokeBen je als cafe, buurtvereniging, vereniging op zoek naar een leuk thema voor een avond? Feestkleding erbij en accessoires maakt het vaak snel veel leuker. Wellicht kunnen wij meedenken over een leuk thema in combinatie met feestkleding enz.
Hier zijn aparte prijsafspraken over te maken.

Denk bijvoorbeeld eens aan een gezellige karaoke avond waarbij de feestkleding en accessoires gehuurd wordt bij de  Scharrelboet. Laat de artiest tot leven komen, succes verzekerd!

Wij zijn thema’s aan het uitwerken, zodat je straks een kant en klaar verhaal met draaiboek kunt huren via de Scharrelboet. Binnenkort meer hierover.