Toppers 2018

Toppers 2018 thema : Pretty in Pinktoppers 2018

The cirus edition

 

Toppers 2018. Het nog altijd populaire glitter- en glamourtrio De Toppers – oftewel Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom – heeft het thema bekendgemaakt van de concerten die volPgend jaar voor de veertiende keer plaatsvinden in de Amsterdam Arena. De drie zangers nodigen hun fans uit zich in op 25 en 26 mei te verkleden in roze outfits.

Het thema voor Toppers in Concert 2018 is PRETTY IN PINK ‘THE CIRCUS EDITION’. Zie jij het al voor je? Ruim 65.000 in het roze uitgedoste feestvierders in het grootste ‘over de top’ circus van spektakel en vermaak! Jazeker, het feest van het jaar komt er weer aan! We gaan weer uit volle borst meezingen en swingen op ‘s-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.
Speciale gasten als SNAP! (‘Rhythm Is A Dancer’, ‘The Power’, ‘The First The Last Eternity’) en RIGHT SAID FRED ( ‘I’m Too Sexy’, ‘Don’t Talk Just Kiss’ ) maken het Toppers feest compleet! Dit mag je niet missen! De dresscode is PRETTY IN PINK.
De jaarlijkse voorpret kan weer beginnen! Wie verzint de leukste en origineelste Pinky-outfit en accessoires! Ga je mee in de stijl van het ‘over de top’ pink circus of toch wat meer ingetogen ….. Wat ons betreft kan het niet ‘hysterisch’ genoeg!Ga voor alle informatie over het Toppersfeest naar toppersinconcert.nl

Krijg je er al zin in Toppers 2018

Topperskleding bij de Scharrelboet

Dress to impress. Pretty in Pink. Leef je lekker weer uit in je mooiste roze creatie. De Scharrelboet heeft allerlei leuke roze items die je kunt combineren om hysterisch uit te pakken met je kostuum of pak. Kom gezellig scharrelen in de Scharrelboet.Zijperweg 4 1742 NE Schagen

Het team van de Scharrelboet