Toppers 2019

Toppers 2019 thema : Happy birthday party

The jubileum edition

Toppers 2019. Het thema voor Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. Kom jij op ons ‘verjaardagspartijtje’? Zet je feestmuts op en hang je slingers om! Samen met 65.000 feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFUIF’ van maken die zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Ook gaan we een stukje terugkijken…. wat is jouw favoriete Toppers Medley van de afgelopen 14 jaar?

Dresscode Happy birthday party

DRESSCODE 2019 Met ruim 3 miljoen bezoekers en ieder jaar een Top 3 plaats in meest succesvolle stadionconcerten in de wereld blijft het succes van Toppers in Concert voortduren. De meest indrukwekkende dresscode was ongetwijfeld bij ons vorige jubileum 5 jaar geleden. Kippenvel bij het zien van de Nederlandse vlag en een traditie die we dus in ere willen houden bij een jubileum. Volledig Oer-Hollands en ‘Over de Top’! De dresscode is dus:

  • Feestelijk ROOD voor de tweede ring
  • WIT voor de eerste ring
  • BLAUW voor het veld.


 Dit alles met een kleine TOUCH OF GOLD, we bestaan immers niet voor niets 15 jaar!

Datums zijn 31 mei en 1 juni

Tickets voor de Toppers 2019 bestel je hier !!

Bekijk hier de bekendmaking van het Toppers thema 2019

 

 Ga voor alle informatie over het Toppersfeest naar toppersinconcert.nl

Krijg je er al zin in Toppers 2019??

Topperskleding bij de Scharrelboet

Dress to impress. Happy birthday. We zullen zorgen dat er genoeg artikelen zijn om in stijl naar het toppersfeest te gaan.  Leef je lekker weer uit in je mooiste creatie. De Scharrelboet heeft allerlei leuke  items die je kunt combineren om hysterisch uit te pakken met je kostuum of pak. Kom gezellig scharrelen in de Scharrelboet.Zijperweg 4 1742 NE Schagen

Het team van de Scharrelboet