Toppers 2021 Christmas party

Toppers 2021 thema :
Christmas party of the year

De Toppers zijn komende zomer niet te zien in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA, maar verplaatsen hun concertreeks naar december 2021. Zij presenteren dan de Christmas Party of the Year in Rotterdam Ahoy.

Er is voor de verplaatsing van zomer naar winter gekozen vanwege corona

In 2016 bij hun 12,5 jarig jubileum gaven de Toppers al eens een kerstshow in Ahoy. “Dat was een succes. Daarom is besloten om nu terug te keren naar die locatie”, aldus het management van de Toppers.

De kaartverkoop voor de Toppers in Concert 2021 Christmas Party of the Year start op maandag 2 december om 9.00 uur.

Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom en René Froger ontvangen tijdens het meezingfeest ook weer diverse gasten. De dresscode is kerstrood en sneeuwwit.

Ga voor alle informatie over het Toppersfeest naar toppersinconcert.nl

THEMA EN DRESSCODE 2021

Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden. De dresscode van 2021 is Christmas Red & Snowy white.

Topperskleding bij de Scharrelboet

Dress to impress. We zullen zorgen dat er genoeg artikelen zijn om in stijl naar de Christmasparty of the year te gaan.  Leef je lekker weer uit in je mooiste creatie. De Scharrelboet heeft allerlei leuke  items die je kunt combineren om hysterisch uit te pakken met je kostuum of pak. Kom gezellig scharrelen in de Scharrelboet. Molenvaart 17a Anna Paulowna

Het team van de Scharrelboet