Trouwen in regio Schagen

trouwen in regio schagen

Trouwen in regio Schagen. Ga je binnenkort trouwen, of hertrouwen? Wat leuk, gefeliciteerd. Ben je op zoek naar een bijzonder trouwfeest? De Scharrelboet heeft alles in huis om van jou trouwfeest een geweldig feest te maken waar nog lang over wordt nagepraat. Wij kunnen alles voor je regelen.

BYIREEN haarenmake-up artist is een fantastische bruidsstylist. Ze is gespecialiseerd in visagie en haarstyling speciaal voor bruidjes. Ze geeft goed advies en is gewoon een leuk mens. Iemand die meedenkt, altijd creatief is.


.

Bruidsboeket

Bloemenvandebuurman, deze buurman Edwin is bloemstylist. Hij maakt fantastisch bloem en bruidswerk en is van alle markten thuis. Verder is hij de ultieme weddingplanner die jou kan helpen met de voorbereidingen van het huwelijk.


.

De Scharrelboet kan je helpen met de aankleding van je feest. Wij hebben allerlei bijzondere trouw en feestversieringen in ons assortiment, maar verhuren ook discoverlichting, tenten, buffettafels, statafels. Verder hebben wij natuurlijk de beschikking over groothandels en andere kanalen waar wij van alles kunnen bestellen speciaal voor jou.

Onze 3 krachten tezamen zorgen voor een geweldig feest voor elk budget.
Kom eens langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Kijk bij onze partners voor meer informatie

BYIREEN Bruidsstylist
Bloemenvandebuurman