Trouwfeest organiseren?trouwfeest organiseren


Welkom bij feestwinkel de Scharrelboet waar u alles vindt voor de aankleding van uw trouwfeest. Het is mogelijk om uw hele trouwfeest via de Scharrelboet te laten organiseren.

Feestversieringen en helium


Wij hebben diverse trouwversieringen in ons assortiment en kunnen heliumballonnen, ballonpilaren en ballonbogen leveren in allerlei kleuren. 

Met gewichtjes kunnen deze leuk op feest tafels staan of op de grond.
Klik hier voor meer informatie

Bloemstylist

De Scharrelboet  heeft ook zijn eigen bloemstylist, iemand die de prachtigste bruidsboeketten, corsages en tafeldecoraties kan maken20180127_123621 voor u. Laat u verrassen door deze bloemstylist. Wilt u meer weten over onze bloemstylist? Klik hier voor meer informatie

Feestverlichting


Wij hebben diverse discoverlichting in de verhuur. Discoverlichting op statief en diverse trouwdecoraties om uw feest mooi aan te kleden. Wilt u meer weten over onze discoverlichting? Klik hier voor meer informatie

Visagie en bruidskapsels

IMG-20180118-WA0001
Onze schminkpartner  BYIREEN doet visagie en bruidskapsels. Ze maakt de mooiste creaties en past met haar enthousiasme en creativiteit perfect bij ons. Ze heeft passie voor haar werk, is flexibel en gewoon leuk. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van visagie en bruidskapsel? Klik hier voor meer informatie.

FB_IMG_1515668643499FB_IMG_1515668595800FB_IMG_1515668601943

Krijg korting voor uw trouwfeest.

De Scharrelboet staat bekend om zijn creativiteit en enthousiasme om van elk feest een geweldig feest te maken. Wij denken graag mee over de aankleding van uw feest.  Wij kunnen tegen elk budget een leuk , mooi, bijzonder, feest aankleden. En om het nog interessanter te maken krijgt u speciale korting op uw aankopen voor het trouwfeest als u eens langskomt in de winkel. Kom gezellig een keer bakkie doen om de mogelijkheden te bespreken.