Welkom bij feestwinkel “de Scharrelboet”.

Feestwinkel de Scharrelboet vindt je in Anna Paulowna en is een ouderwetse feestwinkel in de kop van Noord Holland. Bij de Scharrelboet kun je terecht om feestkleding te huren of te kopen. Wij hebben, schmink, pruiken, maskers, brillen, baarden, snorren, haarverf, gekleurde lenzen, boa’s, engelvleugels, blingbling sieraden en nog veel meer. Tevens kun je bij de Scharrelboet ook alles vinden aan feestdecoratie. Ballonnen, slingers, in allerlei thema’s alles bijvoorbeeld voor Sarah of Abraham, of als iemand geslaagd is, voor geboorte, vrijgezel, trouwen, pensioen je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Wat kunnen onze groothandels leveren

Het is mogelijk om bij onze groothandels te kijken wat voor kleding en accessoires ze hebben. Mochten wij dit niet in de winkel hebben kunnen wij dat bestellen voor je. Hoe gaat dit in zijn werk ?

Bezoek 1 van onze groothandels

http://www.witbaard-groothandel.nl

Let op : je ziet geen verkoopprijzen staan, wel wat de groothandel kan leveren. Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met het bestelnummer van de leverancier en omschrijving. Wij kijken dan wat de kleding of accessoires kosten en informeren je. Mocht je deze dan willen ,kunnen wij ze voor je bestellen. Wij hopen dat we op deze manier veel meer aanbod kunnen laten zien. Bovenstaande leveranciers kunnen meestal snel leveren, hou rekening met een levertijd van 3 / 4 werkdagen.

Ga jij een feestje geven ??

party1Ga jezelf een feestje geven? Gaaf joh, koop bij ons de slingers voor de aankleding van je feestje, Wij hebben versieringen voor diverse thema’s zoals, disco, hawai, apre ski, halloween, carnaval glitter, glamour. Alle kleuren vlaggenlijnen ,huldeborden en ga zo maar door. Je kunt bij ons binnenkort ook terecht voor verhuur van statafels, buffettafels, discoverlichting. Verder hebben wij contacten met diverse entertainers en artiesten, dus mocht je een wat groter feest willen geven kun je ook bij ons terecht.

themafeest

Themafeesten de Scharrelboet

Bezoek de knipoogshows en themafeesten van JIPevenementen de entertainment tak van De Scharrelboet.
Wij hebben een aantal knipoogshows met verschillende thema’s die tevens ook als personeelsfeest zijn te boeken. Rode draad zijn onze gekke bingo en tombola rondes. Zanger PatrickK maakt het feest altijd compleet met zijn optredens. Themafeesten doen we ook . bijvoorbeeld het foute trouwfeest

De Scharrelboet is volop in beweging kom nog eens terug of volg ons op Facebook

Feestkleding huren

Het is mogelijk om bij de Scharrelboet feestkleding te huren. Prijzen voor verhuur beginnen vanaf €10,00. Wij vragen wel een borg als je kleding bij ons huurt. Deze borg krijg je terug op het moment dat je de kleding weer inlevert. Je hoeft de kleding niet te wassen. Dat doen wij zelf. Wil je jouw kostuum compleet maken met pruik en accessoires? Voor 5 euro extra kun je kiezen uit verschillende hoedjes, sjaaltjes en pruiken om te huren. Lekker makkelijk.

Feestversiering / decoratie kopen

Voor een feestje of verjaardag heb je natuurlijk ook slingers en andere versiersels nodig om in de sfeer te komen. De Scharrelboet heeft een ruim assortiment aan feestversiering. Allerlei thema’s zijn bij ons vertegenwoordigt. Verder hebben we ook allerlei kleurversieringen die bij kunnen dragen aan een unieke uitstraling voor je feest of verjaardag. Ga eens voor een andere aankleding dan de normale ballonnen en gefeliciteerd versieringen, we helpen je graag bij het maken van je keuze.

Bezoek ons aan de Molenvaart 17a in Anna Paulowna.

Trouwfeest organiseren?

Ga je binnenkort trouwen en zoek je inspiratie en hulp bij het aankleden van je trouwfeest. De Scharrelboet heeft allerlei bijzondere trouwversieringen. En is het er niet dan bestellen we het, alles om van jouw trouwdag de mooiste te maken. Wij verhuren ook discoverlichting en hebben contacten met artiesten. 
Wij kunnen je hele trouwzaal mooi aankleden of de kerk waar je in trouwt. Wij hebben onze eigen partybloemist die de mooiste bloemwerken kan maken als ook corsages. Verder hebben wij een bruidspecialist, voor haar en make up. Kom eens langs in de Scharrelboet, wij vertellen je er graag over.