De Scharrelboet, Molenvaart 17A 1761 AA Anna Paulowna

Welkom bij feestwinkel “de Scharrelboet”.

Feestwinkel de Scharrelboet is de grootste en goedkoopste feestwinkel in de kop van Noord Holland. Bij de Scharrelboet kun je terecht om feestkleding te huren of te kopen. Wij hebben, schmink, pruiken, maskers, brillen, baarden, snorren, haarverf, gekleurde lenzen, boa’s, engelvleugels, blingbling sieraden en nog veel meer. Tevens kun je bij de Scharrelboet ook alles vinden aan feestdecoratie. Ballonnen, slingers, in allerlei thema’s alles bijvoorbeeld voor Sarah of Abraham, of als iemand geslaagd is, voor geboorte, vrijgezel, trouwen, pensioen je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Wat kunnen onze groothandels leveren

Het is mogelijk om bij onze groothandels te kijken wat voor kleding en accessoires ze hebben. Mochten wij dit niet in de winkel hebben kunnen wij dat bestellen voor je. Hoe gaat dit in zijn werk ?

Bezoek 1 van onze groothandels

http://www.witbaard-groothandel.nl

Let op : je ziet geen verkoopprijzen staan, wel wat de groothandel kan leveren. Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl met het bestelnummer van de leverancier en omschrijving. Wij kijken dan wat de kleding of accessoires kosten en informeren je. Mocht je deze dan willen ,kunnen wij ze voor je bestellen. Wij hopen dat we op deze manier veel meer aanbod kunnen laten zien. Bovenstaande leveranciers kunnen meestal snel leveren, hou rekening met een levertijd van 3 / 4 werkdagen.

Ga jij een feestje geven ??

party1Ga jezelf een feestje geven? Gaaf joh, koop bij ons de slingers voor de aankleding van je feestje, Wij hebben versieringen voor diverse thema’s zoals, disco, hawai, apre ski, halloween, carnaval glitter, glamour. Alle kleuren vlaggenlijnen ,huldeborden en ga zo maar door. Je kunt bij ons binnenkort ook terecht voor verhuur van statafels, buffettafels, discoverlichting. Verder hebben wij contacten met diverse entertainers en artiesten, dus mocht je een wat groter feest willen geven kun je ook bij ons terecht.

themafeest

Themafeesten de Scharrelboet

De Scharrelboet wil in 2019 zelf themafeesten gaan organiseren.
U moet dan denken aan een themafeest all in. eten, drinken en vermaak. Wij zijn op zoek naar horeca ondernemers die hieraan mee willen werken. Tevens zijn wij op zoek naar een dansgroep, jongens en meiden die de thema’s willen gaan uitbeelden tijdens deze avonden. Andere themafeesten waar wij aan zitten te denken zijn , bierfeesten, valentijnsfeesten, fout feesten enz.

De Scharrelboet is volop in beweging kom nog eens terug of volg ons op Facebook

Feestkleding huren

Het is mogelijk om bij de Scharrelboet feestkleding te huren. Prijzen voor verhuur beginnen vanaf €10,00. Wij vragen wel een borg als je kleding bij ons huurt.Deze borg krijg je terug op het moment dat je de kleding weer inlevert. Je hoeft de kleding niet te wassen. Dat doen wij zelf. Wil je jouw kostuum compleet maken met pruik en accessoires? Voor 5 euro extra kun je kiezen uit verschillende hoedjes, sjaaltjes en pruiken om te huren. Lekker makkelijk.

Hieronder zie je de verschillende thema’s waarvan wij feestkleding van in de verhuur hebben.

Feestkleding verhuur

Fout feest kleding Tirol kleding Glitter / Glamour kleding
Sinterklaas kleding Zwarte pieten kleding Kerstman / vrouw kleding
Trouwkleding Indianen / cowboy kleding Diversen kleding
Uniformen Vrijgezel Dierenkostuums
Groeps kleding Gala kleding Charlston kleding
Piratenkleding Clownskleding Jaren 50 / 60 kleding
Cultuur landen kleding Carnavalskleding Halloweenkleding

Feestkleding verkoop en accessoires

Je kunt bij de Scharrelboet ook feestkleding kopen. Dit assortiment gaan we in de toekomst verder uitbreiden. Verder kun je natuurlijk van alles aan accessoires bijkopen. Pruiken, maskers, baarden, snorren, lenzen,boa’s, hoedjes, enz Maak hieronder je keuze.

Feestkleding verkoop Maskers Pruiken
Baarden / Snorren Gekleurde lenzen Haarverf
Schmink Neuzen / Oren Boa’s
Thema accessoires Brillen Bloed
Handschoenen Leggings Kousen
Vleugels Sieraden Fun artikelen
Sarah Abraham Hoeden

Feestversiering / decoratie kopen

Voor een feestje of verjaardag heb je natuurlijk ook slingers en andere versiersels nodig om in de sfeer te komen. De Scharrelboet heeft een ruim assortiment aan feestversiering. Allerlei thema’s zijn bij ons vertegenwoordigt. Verder hebben we ook allerlei kleurversieringen die bij kunnen dragen aan een unieke uitstraling voor je feest of verjaardag. Ga eens voor een andere aankleding dan de normale ballonnen en gefeliciteerd versieringen, we helpen je graag bij het maken van je keuze.

Geboorte versiering
Abraham versiering Sarah versiering
Sweet 16 versiering
Vrijgezel versiering
Leeftijd versiering
Halloween versiering Hawai versiering
Disco versiering
Pensioen versiering
Trouw versiering Welkom thuis versiering
Geslaagd versiering Oranje versiering Diverse vlaggenlijnen
Slingers Ballonnen Confetti
Huldeborden Hang decoratie Bordjes , bekertjes enz
Ballon decoraties
Halloween aankleding
Disco verlichting
 Op zoek naar een mooie ballon decoratie, ballonnenzuil of ballonnenboog
Maak gebruik van de partners van de Scharrelboet

Klik hier voor meer info

Geef jij een Halloween party, buiten de Halloween versieringen kun je bij ons ook grotere aankleding / decoratie huren.klik hier voor meer info

 Vrolijk je feestje op met disco verlichting. De Scharrelboet heeft discoverlichting in de verhuur

klik hier voor meer info

    Waarzegsterbol
 

 Creëer een mysterieuze sfeer op je feestje met onze waarzegsterbol. stel vragen en de bol geeft met licht antwoord.

klik hier voor meer info