Winkels schagen

Winkels Schagen overzicht mooi schagen1

Winkels Schagen overzicht van wat er voor soort winkels in Schagen zit. In Schagen zit het Makado Centrum. Een overdekt winkelcentrum met een uitgebreidt aanbod van 60 winkels. Er zijn vele parkeermogelijkheden in de buurt van het Makado Centrum. Klik op deze link om naar het overzicht te gaan van winkels wat in het Makado Centrum Schagen zit.

Schagen heeft een gezellige winkelstraat vol met bijzondere en aparte winkeltjes. Het centrum van Schagen heeft veel te bieden: winkels, restaurants, café’s en cultuur. Alles voor een heerlijk dagje winkelen. . Het winkelcentrum kent een zeer gevarieerd winkelaanbod. Van speelgoedwinkel tot supermarkt, van schoenenwinkel tot poelier. Maar ook op de Gedempte Gracht of Nieuwstraat kunt u prima terecht; net als de aangrenzende Langestraat, Laan, Molenstraat en Nieuwe Laagzijde. Overdag en ’s avonds kunt u terecht in één van de vele café’s en restaurants die Schagen rijk is.

Feestwinkel de Scharrelboet zit buiten het centrum in de buurt van de haven aan de Zijperweg. Bekijk hier welke winkels wanneer open zijn in Schagen.

Gratis parkerenwinkels schagen

Nergens in Schagen hoeft men betaald te parkeren, wel zijn er blauwe zones. In die gebieden mag je niet te lang parkeren. De blauwe zone is herkenbaar aan borden en aan blauwe lijnen langs de parkeervakken. De parkeerduur in de blauwe zones van de hele gemeente Schagen is maximaal één uur. Wie bijvoorbeeld om 11.00 uur aankomt, mag de auto geparkeerd laten tot 12.00 uur. In centrum Schagen geldt de blauwe zone het hele jaar door, van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur, op zaterdag tot 17.00 uur.

Parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart

Op wegen waar parkeren gratis is, maar gebonden aan een bepaalde tijdslimiet (bijvoorbeeld een blauwe zone), mag een gehandicaptenparkeerkaarthouder voor onbeperkte tijd parkeren.

Informatie

Nederlandse informatie over de blauwe zones in gemeente Schagen is te vinden in het Blauwe zone infoblad hierover.
Auch finden Sie info uber Blauwe Zonen in gemeinde Schagen in Deutsch.