Zomer op het plein 2023

De Scharrelboet heeft plannen om in Juni 2023 een zomerfeest te organiseren op het parkeerterrein naast onze winkel aan de Molenvaart 17a. Het feest willen wij in Juni houden, zodra wij een datum weten zullen we dit hier bekend maken.

Zomer op het Plein

Wat kan je verwachten?

Een vrolijke markt vol entertainment, show, artiesten, spelletjes, workshops en infotainment. We gaan de Anna Paulowna’s got talent show doen. Een show waar je je voor kan aanmelden als je iets wilt laten zien. Een jury gaat vervolgens bepalen wie de talentvolste persoon is van de show. Er zullen die dag biertafels staan waar je lekker aan kan zitten en mee kan doen met show. Bij onze shows zitten altijd spelelementen waar je aan mee kan doen en prijzen kunt winnen. Wij gaan op die dag de verbinding met elkaar zoeken. Hoe leuk is het om elkaar een keer op een andere manier te leren kennen. Natuurlijk gaan er weer artiesten optreden die dag. We maken er een groot positief feest van. BBQ , Bar en mooi weer op het plein. Er zullen die dag ook weer marktkramen komen te staan. We hopen dat je als winkelier of ondernemer mee wil doen met deze markt en een kraam huurt. De zomer reporter zal langs je kraam komen om je kraam te promoten en je even in de spotlight te zetten.

P.O.E.N.

Die dag doen we ook de introductie van P.O.E.N. ons eigen positieve ondernemend educatief netwerk wat wij willen opstarten binnen Anna Paulowna. Zoals al eerder genoemd we zoeken die dag de verbinding met elkaar. POEN is een netwerk waar iedereen lid van kan worden. We hebben een zakelijke kant voor de ondernemers om kennis te delen en elkaar te versterken. We hebben een particuliere kant waarin we mensen willen helpen met een stuk persoonlijke ontwikkeling, inzicht geven waar je goed of slecht in bent en dat te koppelen aan doelen die je op persoonlijk vlak wilt halen. We hebben een jongeren kant waarin we jongeren willen helpen hun eigen plek te vinden binnen Anna Paulowna maar ook inzichten te geven op persoonlijk vlak. We hebben een gemeentelijke of politieke kant die mee kunnen denken, helpen bepaalde ideeën uit deze vier takken vorm te geven. Wij hopen deze 4 elementen te koppelen aan onze 4 stappen
1 Bewustwording – 2 Doelen stellen – 3 Tijdsmomenten inbouwen -4 Doen. Nieuwsgierig geworden wil je meer weten. We zijn de website nog aan het opbouwen maar je kunt er nu al terecht voor meer informatie. Poen.info

Sponsors gezocht

Om deze dag mogelijk te maken zijn we op zoek naar sponsors die mee willen helpen om deze dag mogelijk te maken. Met jou bijdrage kunnen wij er samen een leuke leerzame ontspannende dag van maken. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alle sponsors in de spotlight komen te staan tijdens deze dag. Ben je winkelier of ondernemer en wil je medewerking verlenen horen we het graag. Stuur een mail naar info@descharrelboet.nl voor meer informatie , kom langs in de winkel of wij komen naar jou.