Tijdens zomerkamp 2023 in Anna Paulowna is er ook een zomermarkt te vinden. Op en rondom het winkelcentrum Molensluis zullen kramen neergezet worden. De zomermarkt Anna Paulowna is een markt met een nieuwe opzet. Er is entertainment wat rondloopt op het hele zomerkamp terrein. Onze zomerreporter kan bij je kraam langskomen om je kraam te promoten. De zomermarkt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Je kunt ook van onze speciale omroepmedewerkster gebruik maken van zomerkamp. Zij zal jouw boodschap op haar unieke manier verkondigen. Alle inkomsten die onze omroepmedewerksters verdienen zal gebruikt worden om spellen te kopen voor zorginstellingen in en rond Anna Paulowna. Wij een leuk feest met spelletjes , zij ook een spelletjesfeest, ook al kunnen ze er niet bij zijn.

Marktkraam huren

Wil je ook op de zomermarkt staan? Je kunt je inschrijven voor een kraam op http://www.marktevenementen.nl . Daar vind je alle informatie over de markt. Mocht je er die dag staan en heb je vragen is er de marktmeester waar je met je vragen heen kunt.

Horeca op het entertainmentplein

Heb je een foodtruck of wil je met eten of drinken bij het entertainmentplein staan kun je je aanvraag mailen naar info@descharrelboet.nl.