De baby shower Show

De babyshowershow komt eraan. Wat houdt deze show in. Tijdens een gezellige vrolijke avond krijg je alle voordelen en nadelen te horen over het krijgen van een kind. We gaan natuurlijk testen of de toekomstige ouders wel klaar zijn voor deze verantwoordelijke taak.

De babyshower show

Tijdens deze avond zit je met allerlei mensen samen die ook bezig zijn met kinderen krijgen. Hoe leuk is dat. Wil je tijdens deze avond aan je ouders of vrienden kenbaar maken dat jullie in verwachting zijn. Dat is mogelijk , wij maken er een mooi moment van en leggen het ook voor jullie vast.

Zijn jullie al in verwachting maar willen jullie tijdens de avond een gender reveal doen. Ook dat is mogelijk, wij zorgen dat jullie de ruimte krijgen. Hoe mooi is dat om te delen met elkaar. Met je ouders, broer, zus, opa, oma, vrienden ,vriendinnen, collega’s. Wij maken er een feestelijke avond van .

Tijdens deze avond krijg je ook tips en ideeën voor je eigen babyshower. We zullen laten zien wat mogelijk is en hoe dat er dan uit gaat zien. Deze artikelen voor de babyshower kan je natuurlijk op een later moment of tijdens de avond aanschaffen. Wij denken graag met jullie mee.

Ga je een babyshower geven, zoek je nog een ruimte om een babyshower te doen. In de Scharrelboet hebben wij een ruimte waar een babyshower gegeven kan worden. Wil je hier meer over weten, kom eens langs in de winkel, we vertellen je er graag over.