De wij konden niet op vakantie knipoogshow

Het is wat he, met al die regeltjes, je mag wel op vakantie, je mag niet op vakantie, oh ja toch wel, maar dan eerst in quarantaine oh nee, toch niet, maar wel test als je naar huis oh nee is steekproefsgewijs. wordt je toch moe van, weg vakantiegevoel.

Speciaal voor de mensen die niet op vakantie zijn geweest of moe zijn van de vakantieregeltjes hebben wij de wij konden niet op vakantieshow. We halen de tropicals gewoon naar hier en maken er een tropisch feest van.

Wij gaan weer genoeg leuke dingen doen. Het niemand zeggen handdoekje leggen, het bananenspel , Pinataspel, limbodansen en nog veel meer. Natuurlijk is er de bingo en tombola weer en zingt PatrickK de tropen naar je toe.

Wij zijn tropisch verkleed en vinden het supertof als jullie ook tropisch verkleed komen, voor de mooiste tropische verkleedverrassing hebben wij een prijs.

Kaarten kosten 19,95 en kan je online bestellen bij de Scharrelboet.

Het is alleen nog wachten op een datum , ook wij hebben jammer genoeg met coronaregeltjes te maken. We hopen dat er eind augustus weer iets mogelijks is en anders wordt het september.

Wij hebben zin in een feestje….. jullie toch ook.

Tot ziens bij de we konden niet op vakantie knipoogshow.

Adje