Feest ideeen voor een origineel en leuk feest

Wil jij een keer een leuk en origineel feest geven. Er zijn zoveel mogelijkheden. Een aantal willen wij graag met je delen. Verkleedfeesten en thema feesten worden steeds populairder. Even lekker gek uit je dak gaan, wie wil dat nou niet.

Geef een feest met de letter…. : letterfeest

Geef een P feest of een K feest of een L feest. Verzin zelf de letter maar. Je gasten moeten verkleed komen met iets wat begint met de letter…….. Succes gegarandeerd. Maak er een wedstrijd van, degene met de mooiste uitdossing krijgt een speciale Oorkonde. Wil je er een spelelement aan toevoegen, wat dacht je van hints. Of benoem een aantal items in huis die allemaal met de zelfde letter beginnen. Verzin cryptische omschrijving en laat mensen zoeken. Gasten mogen muziekkeuzes doorgeven van artiesten die beginnen met de letter. …

Striphelden feest : striphelden

Iedereen weet wel een stripheld van vroeger. Verkleed je in je favoriete stripheld. De organisator van het feest bedenkt leuke scene’s die de gasten moeten naspelen, of die ze net als met de lama’s spontaan moeten bedenken. Verzamel wat woorden waar de striphelden mee aan de gang moeten en wat een verhaal moet worden.

Kabouter en heksen feest : heks

Geef eens een leuk kabouterfeest. Verzin vragen en spelletjes en de winnaar krijgt steeds iets van een kabouter, de winares iets van de heks. Dit kan zijn een baardje, een muts, lantaarn, heksenneus, heksenhoed, heksenbezem. Zo verschijnen er gedurende de avond steeds meer kabouters en kun je op het laatst de kabouterdans doen. Leuk feest voor groot en klein.

Glitter en Glamour feest:

Binnenkort meer informatie