Gaypride botenparade 2021

Helaas,debotenparadegaatnietdoorgaypride botenparade 2019

Gaypride botenparade 2021. Hoogtepunt van de gaypride is altijd de botenparade die traditiegetrouw elke eerste zaterdag van augustus plaatstvindt. Dit jaar geen botenparade i.v.m. Corona. .

De boten varen van het Westerdok naar het Oosterdok. De eerste boot vaart om 14:00 uur de Prinsengracht op en de laatste boot zal rond 18:00 uur de parade bij het eindpunt afsluiten. Het belooft weer een groot feest te komen. Kom op tijd, vanwege de drukte. Laten we hopen dat de weergoden gaan meewerken en dat het mooi weer is tijdens de gaypride canalparade.

De 6km lange route biedt bezoekers genoeg ruimte om langs de grachten te staan. Ook is het mogelijk om met een eigen boot te komen, echter kan een ligplaats met de boot nooit gegarandeerd worden. Lees hier over de mogelijkheden voor ligplaatsen langs de route kijk voor alle informatie op http://pride.amsterdam/botenparade/algemene-informatie

Vrolijke accessoires om mee naar de canalparade te gaan

Wil je vrolijk in roze verkleed naar de gaypride en canalparade . Wij hebben leuke roze items, als roze brillen, roze vleugels, boa’s hoedjes enz. Wil je als engel of bengel , het kan allemaal. Kom gezellig kijken bij ons in de Scharrelboet.

vleugel rozevleugel engel blauw

vleugelpruik bobline roze