Kerstman, kerstvrouw kleding verkoop via Scharrelboet

Kerstman pak kopen

Kerstman, kerstvrouw kleding verkoop. Kerstman pak nodig. Wil je als kerstman verkleed op pad. Wij verhuren en verkopen mooie kerstman pakken compleet met baard, muts pak en bel. Een kerstman pak huren kost bij ons 30 euro per dag, daar komt nog een tientje borg bij. De borg krijg je weer terug als je het pak terug inlevert. Je hoeft het niet te wassen, dat doen wij.

Wil je een kerstman pak kopen, ook dat kan, ga naar onze webwinkel en bestel online.
Een aantal van onze kerstmanpakken worden rechtstreeks vanuit de leverancier geleverd en zijn niet voorradig bij ons in de winkel. Wil je grotere aantallen bestellen ?? Bel naar 0223-769028 en kijk wat er mogelijk is.

kerstkleding verhuur kerstman pak kopen kerstjongen compleet

Kerstvrouw pak kopen

Kerstvrouw pak huren of kopen. Wil je als kerstvrouw ook mooi te voorschijn komen. Wij hebben diverse leuke mooie kerstjurkjes in de verhuur en verkoop. Wordt een stralende kerstvrouw. Een kerstvrouw pak kost 20 euro per dag, en er komt nog een tientje borg bij. De borg krijg je natuurlijk weer terug als het pak wordt ingeleverd. Je hoeft het zelf niet te wassen, dat doen wij. Kom eens langs in de Scharrelboet en laat je verrassen.

Wil je een kerstvrouw jurk kopen, ook dat kan, ga naar onze webwinkel en bestel online. Een aantal van onze kerstmanpakken worden rechtstreeks vanuit de leverancier geleverd en zijn niet voorradig bij ons in de winkel. Wil je grotere aantallen bestellen ?? Bel naar 0223-769028 en kijk wat er mogelijk is.

kerstvrouw jurk kopen kerstvrouwtje