Schminkworkshops volgenbasis schminken boek

Schminkworkshops  volgen? Het is mogelijk om in de Scharrelboet of op locatie een schminkworkshop te volgen. De schminkworkshop duurt ongeveer 3 uur en wordt gegeven door onze schminkster Irene. Minimaal aantal personen voor een schminkworkshop is 6 personen, max 8. Dit doen we omdat we het graag persoonlijk willen houden en dat we voor iedereen genoeg tijd willen om te leren en te oefenen.

Kosten voor deze schminkworkshop zijn 65 euro. U ontvangt tijdens de workshop een schminkset en kwast. Deze kunt u tijdens de workshop gebruiken en mag u naar afloop van de workshop mee naar huis nemen. Wij werken met het werk Superstar. Tijdens de workshop krijgt u een basistraining schminken. Bent u enthousiast geworden en wilt u naar deze workshop nog vervolgworkshops hebben op bepaalde onderwerpen dan is dat natuurlijk mogelijk. Dit kunt u na afloop van de basiscursus met de schminkster bespreken.

Wij beginnen voor nu met een basiscursus schminken, Op een later tijdstip zullen we andere schminkworkshops gaan aanbieden. Zoals gezegd worden de workshops in feestwinkel de Scharrelboet gehouden aan de molenvaart 17a te Anna Paulowna. In een sfeervolle bijzondere omgeving zal de training gegeven worden. Natuurlijk zorgen we voor koffie thee fris en lekkers. Het is tevens mogelijk om de workshop op locatie te doen. De schminkster komt dan naar de door u opgegeven locatie toe. Indien het schminken op locatie wordt gedaan komen er €0,25 per km reiskosten bij.schminkworkshops schagen

Onze schminkster is een enthousiasteling die haar werk heeft gemaakt van haar passie. Ze is creatief en denkt graag met je mee over jouw schmink ideëen. Tevens doet ze visagie en bruidskapsels. Dit multi talent is dus van vele markten thuis.


Onder het motto, kun je nog schminken, schmink dan mee

schminkworkshopsLeuk idee voor een kinderverjaardag. Hoe leuk is het om op je verjaardag een schminkster te laten komen. Het is mogelijk dat de kinderen alleen geschminkt worden, of nog leuker dat ze uitleg krijgen hoe ze zelf kunnen leren schminken..

Onze schminkster kan ook bodypaint en bellypaint en heeft ook ervaring met fotografie. Laat van je body of belly paint een mooi aandenken maken in de vorm van een foto of schilderij.

Kijk voor meer informatie hierover op onze schminkmogelijkheden pagina