Ben jij op zoek naar een bijzondere aankleding van je trouwfeest ben je hier op het juiste adres. Van een kleine bruiloft tot een groot trouwfeest: Wij bieden het ontwerp, themadecoraties, de complete styling, de op- en afbouw van het feest. Alles is mogelijk en wordt tot in detail verzorgd. Hierdoor kun je alleen nog maar lekker gaan genieten van jouw geweldig feest! Wij kunnen heel veel werk voor je uit handen nemen. Een feest is niet compleet zonder een goede aankleding thuis of op locatie. Feestaankleding waar iedereen het nog lang over heeft, omdat het zo mooi was, of zo leuk, of zo spannend.

Er is bij ons veel mogelijk, je kunt deels huren of kopen. Zelf de boel versieren of wij regelen het voor je.
Wij zijn zeer flexibel in onze mogelijkheden om van jullie trouwdag een mooie dag te maken.

Bloemwerk:

Wij kunnen alles voor je regelen. Bloemenvandebuurman is de expert in de mooiste trouwboeketten en trouwaankleding met bloemen. Met het bloemwerk van Bloemenvandebuurman heb je een echte eyecatcher te pakken.

Ballondecoraties:

Ballondecoraties , ballonnenboog, ballonpilaren, ballonslingers, helium ballonnen, ook dit kun je allemaal via de Scharrelboet regelen. In alle kleuren en diverse maten. Met of zonder helium.

Backdrops, vaasjes, kaarsen, tafeldecoratie

Wij hebben diverse backdrops, vaasjes en andere tafeldecoratie die je kunt huren voor je trouwfeest. Veel is mogelijk. Dit kan ook met lampions, honeycombs enz.

Licht en geluid

Wij hebben diverse geluidsets alsook discolampen en laserlampen. Zoek je een makkelijke geluidsets voor een zaal in combinatie met discolampen. Wij hebben diverse mogelijkheden hiervoor. Deze zijn te leveren los, op statief , maar ook een trussopstelling waar verlichting in hangt is mogelijk. Om alles compleet te maken verhuren wij ook een DJstand waar je eventueel je laptop of telefoon op kunt zetten, leggen om vanaf daar je muziek te streamen via bluetooth of kabel.

MIJNDROOMFEEST.NL

De Scharrelboet heeft voor speciale feesten zoals een trouwfeest, genderreveal, babyshower, jubileumfeest een aparte website gemaakt. Op mijndroomfeest.nl vindt je allerlei voorbeelden van wat mogelijk is en feesten en projecten die wij hebben gedaan.