Lijkt het je leuk om mee te werken aan het zomerkamp, we zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om verkleed rond te lopen als typetje of mee te helpen met de organisatie. Heb je interesse of wil je meer weten stuur je aanmelding of vraag naar info@descharrelboet.nl of whatsapp 0624171900

Wie zoeken we, mensen die het leuk vinden om verkleed rond te lopen. Dit kan zijn in een mascottepak, of als een held of heldin. Wij regelen de kleding en het eventueel schminken en stylen. Tijdens dit zomerkamp hebben wij ook een aantal maffe medewerkers rondlopen. Lijkt het je leuk om een typetje te spelen en dit een keer mee te maken. Meld je zelf aan. Wij doen meerdere evenementen in een jaar ,dus als je het leuk vindt blijf je in onze speciale vrijwilligers groep zitten. Je kunt dan zelf aangeven of je wel of niet wilt mee doen. Voor eten en drinken zorgen we natuurlijk.

Wil je meer weten of je aanmelden om mee te doen.

Stuur een mail naar info@descharrelboet.nl of via whatsapp 06-24171900. Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen in de winkel. Feestwinkel de Scharrelboet . Molenvaart 17a 1761aa Anna Paulowna.

Wij hebben al een groep van enthousiaste vrijwilligers die vorig jaar hebben meegedaan met onze eerste halloweenshowmarkt. Deze komt ook dit jaar weer terug alsook nog een kerstshow.

We horen graag van je.