Zomerkamp

Winkelcentrum Molensluis

De Scharrelboet organiseert in samenwerking met de winkeliersvereniging Molensluis Zomerkamp op het plein 2023. Je mag op ons zomerkamp Hi Di Hi, Hi Di Ho komen. Op het zomerkamp ga je vermaakt worden door ons entertainment team en de medewerkers van Zomerkamp.

Wie je tegen kan komen? Natuurlijk het animatieteam dat samen met jullie er een feest van gaat maken. We hebben een beweegteam, want ben je bij ons op zomerkamp willen we je wel in beweging krijgen. PatrickK treed op en wie weet kruip jij wel even in de huid van een artiest of band. Op het zomerkamp gebeurt zoveel dat we een apart omroepsysteem hebben en een eigen omroepster. Tegen betaling kan jezelf ook wat om laten roepen.
En met jouw bijdrage kopen wij spelletjes om aan zorginstellingen te geven. Dit doen we onder het mom ,wij een leuke dag hun een leuke dag.

Vrijwilligers gezocht!

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het zomerkamp, we zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om verkleed rond te lopen als typetje of mee te helpen met de organisatie. Heb je interesse of wil je meer weten stuur je aanmelding of vraag naar info@descharrelboet.nl of whatsapp 0624171900

Het gaat een vrolijke dag worden, vol met entertainment, spelletjes, een zomermarkt en nog veel meer. We gaan menselijk Keezen op het plein en s avonds vanaf 20.00 uur is er de allereerste Anna Paulowna got’s talent show. Je gaat vermaakt worden over het hele winkelcentrum, op en rond het winkelcentrum is er de zomermarkt. Het parkeerterein bij het gemeentehuis aan de Molenvaart is het hoofdplein waar het menselijk keezen, de zomerbingo, het animatie meezingfeest en de Anna Paulowna got’s talent show plaats vind. Op het binnen en buitenplein van het winkelcentrum zal er entertainment zijn in de vorm van artiesten en spelletjes, onze medewerkers van het zomerkamp laten van zich horen en de zomerparade zal langskomen over het hele zomerkamp terrein.

Zomermarkt

Vanaf het parkeerterrein aan de Molenvaart richting het winkelcentrum zullen overal kramen staan voor de zomermarkt. De zomer reporter zal langs je kraam komen om je kraam te promoten en je even in de spotlight te zetten. De marktkramen zullen op het winkelcentrum, het buitenplein van het winkelcentrum, deel parkeerterrein Jumbo staan en op het parkeerterrein bij het gemeentehuis waar het hoofdplein is voor het entertainment.

( sport ) verenigingen doe mee met het zomerkamp.

Presenteer je tijdens het zomerkamp. Laat zien wat jouw vereniging doet en wie weet willen mensen zich aanmelden bij jouw vereniging. Doe mee met jouw ( sport ) vereniging en presenteer je tijdens het zomerkamp.

Zomerkamp gaat ook sportverenigingen benaderen om op het zomerkamp te komen, om zich te presenteren en wie weet nieuwe leden te werven. Wil je als vereniging je aanmelden voor de zomermarkt? Wil je meer informatie stuur je vraag naar info@descharrelboet.nl of via whatsapp 0624171900

Hoofdplein ( parkeerterrein gemeentehuis molenvaart 17a )

Menselijk Keezen.

Op het hoofdplein gaan we in de vooravond om 18.00 uur beginnen met het menselijk keezspel. Het keezspel maar dan met met mensen als de pionnen. Er kunnen zich 4 teams aanmelden met 5 personen. 1 persoon is de speler de andere vier zijn de pionnen. Er zullen tafels neergezet worden als het keezbord. Mensen kunnen aan die tafels zitten, het word wel stoeltje wisselen als de pionnen langskomen. Natuurlijk zijn er diverse opdrachten in het spel verwerkt waar het publiek bij mee mag helpen. PatrickK treed tussendoor op voor de vrolijke noot. Wil je meedoen als team meld je aan via info@descharrelboet.nl

Zomerbingo en Animatie meezingfeest

Kom gezellig in de middag naar de zomerbingo waar je kans maakt op leuke prijzen. Tijdens de bingo is ook het animatie meezingfeest. Het gaat weer een gekke boel worden tijdens zomerkamp op het plein.
De zomerbingo begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Bingokaarten kun je in de Scharrelboet kopen. Een ronde kost 2,50. We doen die middag 3 rondes spelen dus in totaal 3 rondekaarten heb je nodig.

Horeacaplein

Rondom het hoofdplein zal horeca staan zodat je lekker met een hapje en drankje kan genieten van al het leuks wat op het plein gedaan gaat worden. We zoeken de verbinding met elkaar vandaag. Leer elkaar gezellig kennen tijdens dit bijzondere dorpsfeest.

Anna Paulowna got’s talent show

In de avond volgt de allereerste Anna Paulowna got’s talent show die van 20.00 tot 22.00 uur duurt. Wil je optreden en zoek je een podium, meldt je aan en pak dat podium. Tussendoor zal ook PatrickK optreden en gaan we nog meer leuke dingen doen. Wil je meedoen met de Anna Paulowna got’s talent show stuur een mail naar info@descharrelboet.nl en meldt je aan. Geef aan wat je wilt doen , en hoe lang je act of optreden duurt

Eindfeest

Als de Anna Paulowna got’s talentshow is afgelopen gaan we het zomerkamp langzaam afsluiten. We gaan er er een feestelijk eind van maken dus nog even lekker uit je dak met PatrickK .