Zwarte pieten pak huren of kopen

zwarte pieten pak hurenZwarte pieten pak huren uit Anna Paulowna.De Scharrelboet verhuurt ook Zwarte pieten pakken in allerlei soorten en maken, En natuurlijk ook alle accessoires die erbij horen zoals, kragen, handschoenen, schmink, oorbellen, pruiken enz. Kom eens langs in onze winkel of bezoek de webwinkel.

Een compleet Zwarte pieten pak huren bij de Scharrelboet kost €30,00 per dag. U krijgt dan een zwarte pieten pak, kraag, pruik ,handschoenen maillot en strooizak.  U hoeft het pak niet te reinigen, dat laten wij bij een stomerij doen. Wij vragen wel een borg voor het huren van een Zwarte pieten pak. Deze is €15,00. De Zwarte pieten pakken die wij in de verhuur hebben zijn van een mooie luxe kwaliteit.

Sint en Piet laten schminken via de Scharrelboet

Je kunt zwarte Piet en Sinterklaas laten schminken bij de Scharrelboet. Binnenkort meer informatie hier over de mogelijkheden van het schminken.

Het is mogelijk om via de webshop Sinterklaas pakken en zwarte pieten pakken te kopen, en natuurlijk ook alle accessoires die erbij horen. Oorbellen, pruiken, handschoenen, sieraden, kragen, strooizakken, roe en nog veel meer

Klik hier om naar de Sinterklaas pak verhuur / verkoop pagina te gaan