A night in the Polderei Country van 20.00 uur – 00.30 uur.
Howdy folks, zin in een gezellige countryavond in de Polder? Je bent van harte welkom tijdens de A night in the Polderei Country show. Kom verkleed in countrystijl en maak kans op leuke prijzen. Natuurlijk is onze Countrybingo en tombola er weer. Een country zanger zingt zijn mooiste countryliederen. Maak een ritje op stier Billy, wie kan er het langst op blijven zitten? Maak kans op leuke prijzen.

Er gebeurt weer van alles deze avond. Gekke countryspelletjes, muziek,prijzen. We gaan hoefijzer gooien, Boomzagen, pak het paardspel of ga de strijd aan met onze riding bull. Een country zanger treed op om helemaal in de Polderei Country sfeer te komen.

Ga jij de uitdaging aan met onze stier Billy. Wie er het langst op kan zitten maakt kans op een leuke prijs.

Natuurlijk zijn er weer de bingorondes 5x en de tombola. Is er country muziek, countryspelletjes en is er een optreden van ….. Billy staat buiten op het buitenterrein van de Polderei, met mooi weer kan je daar ook heerlijk meedoen met de bingo en alle buitenactiviteiten. De Polderei komt misschien ook nog met een echte Countrymaaltijd of lekkers tijdens de Country show.

We hopen op mooi weer dat we echt kunnen genieten van a night in the Polderei Country,

Deze countryavond kost 17,50 per persoon . Voor deze prijs krijg je dan 5 bingorondes met totaal 15 prijzen. Een tombolalot waar je kans maakt op country gerelateerde artikelen. Extra kans op prijzen met de spellen die we die dag doen. Je bingoloten kun je op de avond zelf bij de bingotafel afhalen.

Kaarten kosten € 17,50 pp, en bestel je hier