Film feest organiseren doe je zofilm feest organiseren

Thema Films.

Leuk idee voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt dan aan film thema’s denken als Disney films, Micky, Minnie mouse, frozen karakters, the Minions. Voor volwassen kan je denken aan films als flodder, james bond. Fame, footloose, grease Superhelden, casino. Een oscar party waar iedereen over de rode loper mag en zo gefotografeerd wordt. 

Kleed de ruimte waarin je het feest geeft aan met herkenbare kleuren, foto’s plaatjes die verwijzen naar het film thema. Kleding : Laat de mensen verkleed worden als een karakter uit het gekozen filmthema.  Leuk idee is om bij de voordeur een rode loper te leggen met gouden paaltjes of stokken. Zodat men over de rode loper de feestzaal bekleed.  Geef een bioscoop uitstraling door popcorn en andere echte bioscoop snoep leuk neer te zetten.  Zoek favoriete nummers uit de film op en verwerk deze in je party playlist. Succes verzekerd.

oscarKijk of je ook een foto plek kunt creëren aangekleed in  het thema van je feest. Hoe leuk is het dat ze daar op de foto kunnen. Lekker delen via social media of leuk als herinnering. Leg er leuke hoedjes, pruiken andere items neer aangepast aan het thema zodat ze lekker los kunnen om grappig op de foto te kunnen.

movie-star movie-klapbord movie