DE it’s SHOWTIME Karaoke meezingshow. Een hilarische show waar karoake en meezingen het centrale middelpunt is. In welke artiest wordt jij veranderd. Tijdens deze gezellige feestavond houden we een bingo met showprijzen is er de tombola maak kans op leuke showprijzen. Tussendoor treed een artiest op en natuurlijk houden we onze showmomenten met onze gasten uit het publiek. De it’s SHOWTIME knipoogshow is een groot lach ,dans en doe feest. Een feest waar je een keer bij geweest moet zijn . De It’s Showtime Karaoke en Meezingshow is een leuke invulling voor een personeelsfeest of personeelsavond. De show kan ook op locatie gegeven worden.

Is er een speciale reden dat je naar een van onze shows komt willen we dat graag weten. Is er iemand jarig, een jubileum of ben je met je collega’s lekker een avondje uit? Wij zetten graag iemand in het zonnetje. Geef het aan ons door en wij zorgen ervoor dat die persoon of groep de juiste aandacht krijgt.

De It’s Showtime Knipoogshow kost 15,00 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2 entertainers en prijzen.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om Scharrelboet Entertainment in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@descharrelboet.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900.