Heliumballonnen laten vullen Anna paulowna

Tijdelijk niet mogelijk

In de Scharrelboet krijgen we in het najaar uitbreiding assortiment ballonnen en folieballonnen en is het weer mogelijk om grote aantallen ballonnen te kunnen laten vullen met helium.

Heliumballonnen laten vullen via de Scharrelboet. Het beste kunt u even bellen vooraf. Dan kunnen we kijken of het tussendoor gedaan kan worden of dat er een afspraak gemaakt moet worden.

In ons assortiment hebben wij latex ballonnen, al deze ballonnen zijn geschikt om ook met helium gevuld te worden. Het vullen van een latex ballon doorsnee 30cm kost €1.75 per ballon. Een latexballon gevuld met helium blijft ongeveer 7 – 12 uur zweven. Kom dus niet te vroeg om deze ballonnen te laten opblazen, anders heb je kans dat tegen het moment dat ze nodig zijn al gaan dalen. Dat zou jammer zijn.

Je kunt natuurlijk ook met je eigen folie of latexballon langskomen om deze te laten vullen.  Maak even een afspraak. Soms is het druk in de winkel en kan het op dat moment niet. Als we weten dat je langskomt houden we er rekening mee.

In folieballonnen gaat meestal meer helium in dan bij de gewone 30 cm ballonnen, De prijs voor een folie ballon is standaard € 2,25 en kan oplopen naar €8,00 naar gelang de grote van de ballon

Ballonpilaren, ballonnenboog en meer

In de  Scharrelboet in Anna Paulowna hebben wij ook ruimte om de ballonnenbogen en pilaren in eigen beheer te maken. Ballonnen geven altijd een feestelijk tintje aan een feest. Deze boog of pilaar wordt bij u aan huis of bedrijf bezorgd.

Ballonnenboog deurmodel kost € 70,00
Ballonnenboog grootmodel kost € 90,00

Prijs is exclusief bezorgkosten. Bezorgkosten zijn € 0,30 cent per km.

Ballonpilaar zonder Topballon kost € 32,50
Ballonpilaar met Topballon kost € 37,50

Let op dit gaat om een standaard ballonnenboog of pilaar, wilt u een bijzondere ballonnenboog of pilaar hebben is dit mogelijk. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan, wij zullen dan voor u een prijsopgaaf op maat maken.  U kunt bellen met ons 0223-769028 of mailen naar info@descharrelboet.nl