Zaterdag 30 november in de Polderei tussen 14.00 – 16.00 uur. gratis toegang

Dit jaar organiseert de Scharrelboet opnieuw een Sinterklaasfeest voor de kinderen uit de regio Anna Paulowna. Wij hebben bevestiging gehad van de hoofdpiet dat Sinterklaas de kinderen wil uitnodigen voor zijn verjaardagsfeestje. Er is alleen wel een klein probleempje…… Ze zijn de Sinterklaasversiering vergeten.

Vinden wij geen probleem, we hebben creatieve kinderen hier in Anna Paulowna dus het lijkt ons leuk dat de kinderen de Sinterklaasversiering gaan maken voor de Sint. Hoe ze dat doen. Op deze pagina vind je een aantal Sinterklaaskleurplaten die je mag inkleuren voor de sint. Al die mooie kleurplaten hangen wij dan op in de zaal als versiering voor Sint. Je kunt deze kleurplaten ophalen bij de Scharrelboet of downloaden via descharrelboet.nl. Neem je kleurplaat mee naar het Sinterklaasfeest en wij hangen hem op. Zet er je naam en telefoonnummer op, de mooiste krijgen een kleine verrassing van de Sint.

Sinterklaasshow, verras de Sint met jouw talent!

Het lijkt ons leuk om de Sint te verrassen met al het talent wat er hier in de regio woont. De titel zegt het al Sinterklaasshow. Lijkt het jou leuk om iets voor de Sint te doen. Een liedje zingen, dansje doen, of kan je iets bijzonders dat je aan de Sint wil laten zien.

Aanmelden voor de Sinterklaasshow

Wil jij iets voor het Sinterklaasfeest doen? Laat je mama of papa een mail sturen naar info@descharrelboet.nl met uitleg wat jij wilt doen voor de Sint. We proberen iedereen die zich aanmeldt de kans te geven om iets voor de Sint te doen. Langskomen in de winkel kan ook om je aan te melden.

Natuurlijk gaan we nog meer leuke dingen doen tijdens het Sinterklaasfeest. We hopen je te mogen begroeten op zaterdagmiddag 30 november.

Laat weten dat je komt en reserveer je gratis ticket.

Kleurplaten Sinterklaas